SOL :-D

Det är soligt ute, varmt och skönt!!!

Igår var vi ute till sjöss och badade. Kräftskiva på kvällen (återkommer med bilder ikväll).
Idag blir det en långprommis med Sofie sen är vi bjudna hem till svärmor på grillning!

Hoppas att solen skiner även på er :)



Ps. Har får många kommentarer (mail) på förra inlägget.
Jag tackar för alla tips och råd jag fått.
Målsättningen då?? Att trivas. Om jag trivs om 2, 5, 10 eller 15 kilo, ja det återstår att se!

Herrejävlar vad nära

Kollade mitt BMI på nätet nu....
Det var nära att jag åkte dit och blev överviktig.



Kolla, jag är hela 0,23 ifrån övervikten. Känns skönt!!



Affe har feber och är fruktansvärt hes, hoppas det blir bättre snart. Vill ha min pigga pojke här nu.

Kollar nu på Allsången, det är två personer från hudik-teatern som sjunger. De är så otroligt duktiga, nästan så att jag blir tårögd, men sån är jag :)

Nya vanor

Tror vi har fått till en underbar rutin/vana på Alfred.
När han börjar bli trött och gnällig så lägger man han i sin säng, inom två minuter så sover han oftast!

Hoppas att det håller i sig!!!
Tidigare har han valt att somna i min famn vilket kan bli lite jobbigt i längden!


*peppar peppar*


LCHF, rökning och regn!

Ännu en dag utan sol, man börjar bli ganska van nu. Jag förväntar mig inte längre sol på morgonen när jag stiger upp, vilket iofs är bra för då blir jag aldrig besviken :-)

Vad händer idag då?? Jo, jag skulle verkligen behöva bära upp saker till förrådet, Affes rum håller på att förvandlas till ett släng-in-allt-skit-och-stäng-dörren-rum, vilket inte direkt är meningen med detta fina rum.
Albin är och skruvar med min gamla bil som vi måste sälja, den fick någon 2:a på besiktningen så jag och lilleman har mysdag. Kanske lyxar jag till det ikväll och äter langos i min ensamhet då A åker till Härnösand på mc-träning.
Vi (läs jag) har bestämt att så fort jag slutar amma på heltid så kommer vi att börja med LCHF-kost, detta pga att mitt midjemått (ja, låren är inge bättre de heller) inte alls är vad det borde vara... Jag gick upp nästan 40 kg under graviditeten med Alfred. Troligtvis eftersom jag inte kunde röra mig som jag ville pga blödningar och annat. Jag gick alltså ifrån att motionera minst en gång om dagen (ridningen) till att inte göra nåt, därav min enorma kroppshydda!!
Ser att andra som äter LCHF mår bra och verkar glada o mätta + att de går ner i vikt. Övervägde ett tag cambridge men att inte kunna tugga eller äta fast föda är ingeting för mig, och absolut inget för min sambo som har ett fysiskt tungt arbete. Jag vet att många av mina läsare brottas med vikten, hur gör ni för att gå ner??
Svårast blir nog att avstå från pasta, mackor och frukt! Men det får så lov att gå, jag trivs inte i min kropp just nu!!
Jag vill ha tips på roliga lchf-bloggar, recept med mera. Allt du har ;)

Detta blir svårare än vad det var att sluta röka efter 15 år....
Appropå rökning så är det nästan helt omöjligt att sitta på en mysig uteservering med barnvagn om man inte vill att Affe ska bli passiv rökare. Tycker faktiskt att det borde förbjudas även där. Jag har själv varit storrökare och jag har alltid tagit hänsyn, gått åt sidan osv. På Liseberg stog folk och rökte i karusell-köerna som var på drygt 45 minuter, det kan jag tycka är egoistiskt. Barnen som står i kön har inget annat val än att stå i röken om de vill åka karusellen! Jag bryr mig inte om folk röker, det är deras beslut helt och hållet men att gå åt sidan när man ska röka är inte för mycket begärt!

Nu ska jag kika runt bland era bloggar innan jag tar itu med dagen!!

Kramar till er

Lite bilder från 50-års festen i helgen!

 Lotta

 Erika och Janne

 Abbe

 Pappa


Affe såklart!



Första smakportionen





Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst, det stämmer så väl in!
Jag har haft en helt underbar semester, det har varit kanonmysigt att få vara tillsammans med Erika, Janne och barnen i så många dagar. Tusen tack för att vi fick komma och stöka hos er :)

Igår var det Jannes 50-års kalas. Det var superkul och fantastiskt anordnat. Hade mycket trevligt sällskap vid bordet, bland annat min bloggvän Lotta och hennes man Ola. En trevlig och rolig kvinna som jag gärna träffar igen =) Mötte även två andra bloggare, sunlinda och sussilussen, även de var kanontrevliga :)
Men eftersom vi skulle hem tidigt idag så åkte vi från festen vid 23.30. Unnade mig några glas vitt vin och lilla Affe fick ersättning. Han sov för övrigt som en stock trots att det sjungs och skålades, jag uppskattar verkligen att han inte behöver ha knäpptyst för att sova!
Färden hem idag startades efter frukost och vi kom hem vid 19.00. Två stopp blev det. Första tog vi på den värsta resturang jag någonsin ätit på, var helt övertygad om att jag skulle bli matförgiftad men än har inget hänt så jag antar att jag klarade mig, stopp nr 2 blev på tönnebro. Kaffe och blöjbyte sen raskt hemåt :)

Nu sover affemannen efter ett mysigt bad och jag har världens tvättberg att ta itu med, undra varför det alltid faller på min lott? Kanske för att jag helt enkelt är bättre än Abbe på det?!

Affe har blivit så stor på denna semester, och jag menar verkligen det. Han har blivit så pratig, stadig med mera. Imorrn har vi bestämt att det är dags att börja med smakportiner, potatis med bröstmjölk står på schemat :)
Måste köpa hem en bra mixer eftersom jag vill laga maten själv i största möjliga utsträckning. Vil verkligen försöka undvika alla tillsatser, färgämnen och socker så länge det bara är möjligt!

Bilder har jag knäppt massor av och de kommer i ett senare inlägg, kameran är ännu inte uppackad!



Grattis på din 5-månadersdag prinsen :)

Puss o Kram

Det är soligt =)

Idag har vi sol i värmland, det är inte så att vi har blivit bortskämda med det i sommar. En trevlig sommar på alla sätt och vis, men ett jävulskt tragiskt väder....

Idag har det inte hänt mycket. Janne fyller 50 så vi har haft lite kalas (stort kalas imorrn), Hanna följde med mig till byn när jag handlade ersättning till Affe. Det funkar bra att komplettera amningen med det så jag gör ofta så nu om jag vill unna mig vitlök eller alkoholhaltig dryck!

Nu sover A ute på altanen och jag försöker ta reda på hur jag ska göra med hans hals. Han dreglar extremt mycket nu när tänderna är på g och han är mycket irriterad under hakan/halsen. Rött och ser ut att göra ont!
Blir nog till att handla hem fler dregel-lappar!!!

Nu kommer min mor hit!

På återseende ;)

Ännu en snabbis =)

Det blir inte mycket bloggande på semestern, men det är väl kanske det som är semester ;)

Vi har det himla bra iallafall.
Göteborg var kanontrevligt, och det blev många mil till fots tror jag. Det kändes som så i fötterna iallafall.
Vi har strosat i affärer och gått på Liseberg. Affe mår bättre, jag har hitatt boven i dramat. En kindtand är det, tro det eller ej men så är det. Alvedon så blir allt mycket bättre!!

Nu är vi tillbaka i värmland igen. Idag gjorde jag och Abbe staden, men det var väl ingen hit. Det spöregnade ute :(

Har lagat fisdksoppan till middag idag, den är så vansinnigt god. Den innehåller en hel del vitlök så Affe får flaskan idag så att vi slipper magontet!

Tusen tack förresten till den som nominerade mig till föräldrabloggen!!!

Gör en ordentlig bloggning när jag kommer hem igen.
Bjuder som vanligt på lite bilder ;)





Gästvänliga familjen...











Kram Kram

Morgonmys



Affe och jag har en underbar mysstund i hotellsängen.
Pappa A har precis åkt till tyskland med Janne.

Kramar till er alla ♥

Göteborg

Nu är vi äntligen snart framme i Göteborg. Imorrn blir det Liseberg och idag shoppar vi nog lite, Affe behöver en hel del nytt! Detta blev en snabb update från mobilen :) Kram Kram

Barnskrik

Affe trivs inte som fisken i vattnet!
Han har faktiskt skrikit mer eller mindre hela vistelsen. SKITJOBBIGT!
Nu har han fått en alvedon och moster E är ute med vagnen i regnet.
Någonting är fel och jag vet inte vad...
Tänder? Magknip? Allmänt missnöje? Hunger?

Den som lever får se!!!

Men när han är glad så är han ordentligt glad istället :)

Over and out!

Semester!

Vi har nu semester och det är underbart!
Är just nu i Borgvik, värmland hos min syster.
Tyvärr har vi inte vädret på vår sida så det regnar just nu men har varit upphåll hela dagen. Grabbarna har varit på gälleråsen och kollat på roadracing medans vi tjejer gjorde staden :)

Dagens middag blev skaldjur med vitt vin till, förbaskat gott!

Igår grillade vi och drack rött till :)
Jag har semester :-)











Håll tummarna för att vi får sol här imorrn så att vi kan ge oss ut med båten!!
Är det inte i Karlstad sola skiner???

Nä, nu ska jag semestra vidare!

CIAO!!


Ps. Jag tror minsann att jag brutit lilltån.... Det är ju trevligt :-)


Bilen är packad!

Nu har vi packat bilen så vi är egentligen klara för avresa ner mot Karlstad, men vi kör inte förrän imorrnbitti. Skönt att slippa packa då bara! För visst blir det en hel del packning när man ska vara borta ett tag. Takboxen är full!

Idag har vi iallafall varit i Norrhassel och hälsat på Mats, Karin o Dennis. De två förstnämnda fyller år så vi passar på att gratta dom innan vi drar på semester. När vi kom dit så gassade solen, nästan så att jag kunde tänka mig ett dopp i sjön, men efter en stund så började det att mullra för att sen gå över till ett bland de värsta åskväder jag varit med om på länge. Fruktansvärt obehagligt men samtidigt ganska mysigt. Det haglade också, stora som spelkulor var haglet och backen blev alldeles vit. Vi har verkligen fått ett märkligt väder i Sverige och det blir mer och mer extremt tycker jag! Ska bli intressant att se hur detta fortsätter.

Just ja, vi hade ju skaffat ett mobilt bredband som vi tyvärr inte fått :(
Vi köpte modemet av en privatperson (på blocket) och han påstår att han skickat två stycken men inget som kommer, dessutom så har han mage att vara otrevlig i mailen. Det är ju tydligt att han blåst oss!!
Han sitter som VD på bagerikonsult Malmö (googlade på namnet), så det är ju lite märkligt hur man kan vara så oseriös då tycker jag. Men från och med nu så ska jag sluta tro gott om folk!!
Jag kommer nog att vara datorlös på min semester (vilket kanske kan vara skönt), men jag kommer kanske att blogga lite från mobilen, annars så ses vi den 27 juli igen :)




Önskar er alla en härlig semester, för det ska jag ha :-)

Puss och Kram från oss




god morgon

En tidig morgon blev det här hemma idag.
Alfred bestämde sig för att kliva upp tidigt.

Har hunnit med att hänga lite tvätt och fikat frukost!

Nu ska jag försöka få A att somna om en stund och samtidigt passa på att vila lite själv!

Ha en underbar dag!!


Sol, värme och gnällig son!

Idag vaknade vi till att solen sken så vi packade snabbt ihop en badväska och lite picknick och åkte till badstranden.
Först på plats var vi nästan, inte illa. Då kan man välja och vraka mellan platserna. Vi lade oss såklart där skuggan finns :)

Affe sov av tre timmar medans jag kunde läsa min bok, när han vaknade så åkte vi hem igen :)
Albin har fixat med bilen (min gamla) som ska säljas och jag har pysslat på hemma.
Värmen har förvandlat min söta son till en gnällig unge. Han sover nu efter att ha fått ett svalt bad och lite mat!

Jag tvättar för fullt, vi åker söderut på semester på fredag och blir borta i tio härliga dagar. Som jag längtar. Har börjat att packa lite till Affe men än är mycket kvar! Tänkte göra mig lite snygg inför semestern också så jag tog och vaxade benen, men fy sa*an vad ont det gjorde, och nästan alla hårstrån satt kvar. Nä, jag rakar i fortsättningen också ;)

Nu har jag och Abbe suttit ute på altanen och njutit av en cider (öl till A) och spelat kort i kvällssolen!
Har tyvärr fått några saftiga bromsbett på vaden!! Stor träffyta där ;) Det är många som passar på att njuta när solen kommer för det har passerat många båtar med vattenskidor bakom sig ikväll =)
Jag älskar sommarkvällar!!!!

Kram på er!

HUSFLUGA

Dagens HAT-objekt......

Husfluga - Musca domestica



Kriget är i full gång!!!

Kycklinglasagne

Idag ska jag bjuda på ett recept på en helt underbar middag som går otroligt snabbt att tillaga! Det är få och snabba ingredienser. Denna rätt gör du på 15 minuter + tiden i ugnen!
Perfekt när man har småbarn som man hellre lägger tiden på men ändå vill äta en god och nyttig middag!

2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
1 påse fryst bladspenat
1 burk soltorkade tomater
2 st kelda ostsås
1 grillad kyckling (eller 1 påse fryst salladskyckling)
1 frp färska lasagneplattor
1 mozarellaost

Hacka lök och vitlök, fräs i en kastrull med spenaten. Häll sedan på ostsåsen och klipp ner tomaterna. Smaka av med salt, peppar och cayennepeppar. Låt sjuda i några minuter.
Varva sås, kyckling i tärningar och pastaplattor i en gratängform (som en vanlig lasagne).
Börja och avsluta med spenatsåsen.

Grädda 15 minuter i 225 grader.
Ta ut och lägg på skivad mozarella och grädda vidare tills osten får färg =)

Servera med en god sallad!


 


Husvisning!

Har kollat på ett hus idag, men det var ingenting för oss så jakten fortsätter :)
Jag är på gång nu och anmäler oss till flera visningar!

Tyvärr har jag inte mycket att blogga om, dagarna rullar på och jag håller på att förbereda oss för en semestertripp till södra sverige. Vi åker redan på fredag ner till värmland. Abbe ska kolla in nordiska mästerskapen i roadracing på Gälleråsen i Karlskoga och jag umgås med Erika och hennes familj i Borgvik! Just NM intresserar inte mig så speciellt mycket ;)

Ikväll har vi fixat lite på altanen. Hoppas på några soliga dagar nu då :) Jag vill/behöver verkligen få lite sol på min kropp, den är blek och glåmig! Affe kan få bada lite i baljan ute om det blir fina dagar också.
GUD VAD JAG VILL HA VÄRME NU!!!!


Nu ska jag kolla klart på plastikoperationer på tv400 sen blir det nog god natt!!

♥♥ Kramar ♥♥


Affe för 4 månader, 2 veckor och 3 dagar sedan!
Har vuxit en hel del!

Loppis, auktion och middagstips

Tidigt idag packade vi ihop oss för att åka på lite loppisar, men tyvärr så hittade vi ingen bra :(
Åkte istället till norrhassel med M+M+barn, där käkade vi lunch på sommarcaféet. Nästan alldeles gratis var det så det kan jag rekomendera varmt :) Hälsade sedan på Mats, Karin o Dennis som var i stugan och grejade.

Hemma har vi gjort lite god middag. Vi gjorde en fläskfiléwok som var superenkel och jättegod.

Bryn strimlad fläskfilé i het olja, blanda ner strimlade grönsaker (paprika, vårlök, bambuskott, vattenkastanj) och fräs mjukt. Häll sedan över woksås från blue dragon, salta och peppra samt strö över ngn msk strösocker och blanda ner kokta äggnudlar!
Klart!!! Så enkelt och enormt gott, vill verkligen tipsa om denna typ av woksås. Man slipper liksom tänka så mycket på kryddningen då :)
Woksås - Szechuan (kryddig tomat)













Imorrn är det auktion i stöde som gäller :)


Kram kram


It's Raining Men! Hallelujah!

Go morron =)

Underbart att vakna till regnet som slår mot fönsterblecket (eller inte....)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske träffar jag Anna, kanske är jag hemma hela dagen.... Återstår att se!!

Affe sover nu, har haft en mysig morgon. Vi har legat i sängen och snackat lite med varandra. Han har en hel del att berätta efter natten min lilla grabb :) Däremot så vet jag inte om han är så nöjd med bara bröstmjölk längre, känns som om han äter ofta (står sig inte länge på ett mål alltså) så jag ska testa och se om han blir mer nöjd om jag ger han ersättning något mål per dag! Kanske dags att börja testa med smakisar också?!

Nu ska jag kolla in era bloggar lite :)


Katterna och jag...

....ligger just nu och myser i soffan.
Inte ofta jag myser med dom tyvärr, men de fäller päls nåt så extremt :(
De är nykardade ikväll och får därför ligga hos mig, och de älskar det :)
Ute piskar regnet mot vårt fönster och känslan av höst är enorm.
Vi (jag och katterna såklart) har tänt ljus och några fönsterlampor, en skål med sombreros står på bordet och en flaska vatten är kolsyrad. Har en hel del bra filmer jag ska bläddra mellan och se om det blir någon av dom ikväll.
Ja, det är den 9 juli (högsommar) och jag har mer höst än någonsin i mitt hus. Termometern visar 11 grader....

Tur att mormor är lite galen och delade ut raggsockor till barnbarnen förra veckan, de kan jag få nytta av nu!
Affe använder mössa när vi är utomhus, annars fryser han!

Det enda tecknet på att det faktiskt är sommar ute är Ernst som jag har på tv´n i bakgrunden... Hos han skiner minsann solen.... Jag vill dit där Ernst är!!!!


Nä, nu ska jag ta filten och krypa ner och njuta av kvällen!


Stor kram!!



Hej sa petronella

Hej, sa Petronella i från Plaskeby
det är tid att fälla upp sitt paraply. 

Sen ska vi traska kring och ha det kul.
Det får gärna plaska ända fram till jul.

Glada ska vi ropa:
Tjenare och mors
Segla allihopa bort i en galosch.

Segla hela natten intill ljusan dag.
Är du rädd för vatten?
Det är inte jag.


Glada Hudik (inlägg nr 1000)

Idag har vi varit i Hudik...

Vi har besökt dollarstore, några barnbutiker, strosat längs vattnet, käkat korv, käkat kinamat, besökt loppisar, lyssnat på barngnäll och bråk och babyvrål, ammat, ammat och åter ammat....
Jag har visat tuttarna för hela Hudik idag...
Men det bjuder jag på!!

Bjuppar på mer bilder än text även idag :)

     




Men denna bild slår ALLT!!!!

Ett familjefoto Julafton 1987 i Granloholm.



Beat it ;)


Såg precis att detta blev inlägg nr 1000
Det borde egentligen firas ;)

Kalas och spöregn

Regnet har verkligen öst ner idag... Nu räcker det, jag blir väldigt glad om solen kan ta och titta fram igen. Men jag borde ha förstått att det skulle bli så här, jag har ju handlat för att göra mysigt på altanen. Men det glädjer väl alltid någon med regn, men inte mig!!

Idag har vi varit på kalas i Stöde. Dennis (Affes kusin och gudfar) fyller 14 idag och självklart ska det firas :)
Lägger ut lite bilder från kalaset i slutet av inlägget.

Eftermiddagen har spenderats hos M.
Jag gjorde en Renskavsgryta och potatismos. Tack Nikita för att du påminde mig om det ;)

Har verkligen ingenting att blogga om så jag kör med bilder istället....

Detta är Abbes nya smarta idé. Om man låter en fryspåse sticka ut från kökslådan så behöver man inte dra ut varje gång man ska ha en. En mycket manlig idé som jag snabbt ratade!!


Affe med sin kusiner Elina o Dennis


Jag


Affe i sina solbrillor (som var lite stora)



IKEA

Vi drog ut mot Birsta på eftermiddagen. Köpte en vaxduk, ljuslyktor och en låda till dynorna, allt till altanen som jag bosätter mig på tillsvidare ;) Nu väntar jag på att värmen ska komma tillbaka!!
Köpte även en termos som jag kan ha Affes ersättnings-vatten i, fiskedrags-lådor till Albin samt lite annat plock.

Stannade på Ica på vägen hem så att jag kunde handla hem lite "singel-mat"... Abbe åker ju på fiskeresa på onsdag och min meny blir enkel under dessa dagar. Jag är verkligen USEL på att laga mat till mig själv, kan lätt glömma bort att äta på en hel dag. Men det är dumt, speciellt när man ammar.
Ang. denna fiskeresa så kan jag berätta att A är som ett litet barn som väntar på att tomten ska komma. Han har nu suttit hela kvällen och städat/sorterat i sina draglådor, försökte få Alfred intresserad men han föredrog att kolla på kökslampan, han sitter på msn och planerar med sina vänner, googlar på hur stor fisk de har dragit upp i dessa vatten tidigare med mera. Han är så till sig att han glömt bort att fixa öl...
Kul med intressen/hobbies ;)

Affe somnade oroväckande tidigt ikväll, redan klockan 18. Tänkte att han skulle vakna efter en stund men inte då... Gjorde ett tappert försök till att väcka upp han vid 19 men han sov sig igenom blöjbyte och pyjamaspåklädning, ammade medans han fortsatte att sova som en stock så jag gav upp och lät han lägga sig i sängen, hoppas bara att han kan sova inatt nu då...

Denna vecka är planerad rätt så bra
Tisdag: Kalas, Affes gudfar Don Dennis fyller 14 år sedan middag hod familjen östberg/parment på kvällen
Onsdag: Loppis och västanåfallet med M + barn
Torsdag: Heldag med Madde, Astrid och Wilmer
Fredag: Oplanerad än så länge (update: Bokad till Anna)

Nu ska jag frossa i chokladpudding sen sova =)


GO NATT

Lite långt mellan uppdateringarna nu

Det har varit lite slött mellan uppdateringarna nu ett tag, och jag kan inte säga varför heller... det bara blev så!

Har bojkottat hela gatufesten och tog istället med mig Emmie och åkte till min pappa där vi sov över. En mycket slapp och härlig helg =)
Vi åkte en sväng till Hudik där det var ngn maknad med mat från olika länder, köpte mat och åkte hem och grillade på kvällen. Somnade 21.30 med min son vid min sida, vaknade 09.00 av en lite Emmie som kom och ville mysa med oss. UTVILAD! Men det fick jag igen inatt iofs, haha!

Igår åkte vi och tittade på en sommarstuga, men den var inte alls som vi hade förväntat oss. Stor besvikelse... Åkte istället vidare till Mats o Karin där vi fick oss lite kaffe :) Har även bokat en husvisning nästa måndag, mest bara för skoj skull. Tror huset tilltalar mig mer än Abbe ;)
Trivs dock MYCKET BRA där jag bor idag, men jag får panik av att inte ha en egen altan/uteplats + att Abbe vill ha ett garage där han kan pyssla med sina leksaker. Hade vi haft detta här där vi bor idag så hade jag nog inte funderat på hus lika mycket!

Nu ska jag ta och fixa mig lite lunch, magen kurrar efter något gott. Blir nog kräm och mjölk!

 
 



Vi flydde

Vi har flytt festligheterna i stan och är hos min pappa i Hälsingland :) Kram

Hurra hurra

Idag fyller jag år, jag blir hela 33 år gammal och tro det eller ej, men jag gillar det :)
Ingen åldersnoja här inte!!

Har firat med tårta, paket och besök från släkten.
Men vi har hunnit med stranden TVÅ gånger idag ändå, det var så skönt att få svalka sig lite!

Det är lite jobbigt med maten såna här dagar, man är inte hungrig och ännu mindre lust att stå vid spisen men vi snodde ihop en jättegod kycklingsallad som vi gjorde krutonger till. Nu sitter jag och smaskar på en melon och har kollat på Ernst på 4:an. Han är verkligen en positiv man den där Ernst men det blev rikitgt fint det han gjorde. Och min lust efter en sommarstuga bara VÄXER... Kanske kanske en dag så har jag en egen stuga att åka till...

Grannen hittade ett sött djur inne i sin lgh idag, en ödla...
Äckligt tycker jag som är rädd för allt som kryper eller ålar!



Äsch, har inget att blogga om så jag säger GOD NATT istället =)
 

it´s getting hot in here

It´s HOT ute (internationell som jag är så kör jag med svengelska). Och nu menar jag inte varmt utan ordentligt hett, men det är ju trots allt detta jag längtar efter från november till april, men min älskade lilla plutt är inte lika överförtjust som sin mor =) Vi duschar kallt/ljummet ca 1-2 gånger per dag för att bli klibb-fria och Affe älskar det, ska köpa en pool och sätta på altanen tror jag, en liten till A alltså :)

Idag har vi varit hos Sandra i mammagruppen och fikat, jättetrevligt att träffas utanför BVC´s väggar. Trevliga mammor och glada barn är något jag trivs att omge mig med :)

Mobilt bredband har vi skaffat också så nu kan datorn hänga med när vi drar på semester, det är ju bra, haha! Nä, men den måste ju med iaf så att jag kan tömma kameran på bilder eftersom, jag knäpper otroligt mycket kort och en av de bästa investeringarna vi gjort är just vår kamera vi köpte för ett år sedan, en Canon eos. Köp en sån om du gillar att fotografera mycket =)

Nu ska jag äta en glass och sätta mig ute en stund =)

Puss och Kram

Ännu en fin dag!

Nu börjar man bli lite bortskämd med dessa fina dagar!

Idag har jag tvättat upp alla sängkläder som nu hänger ute på tork, det blir en sån fräsch doft när de torkar utomhus. Ser redan fram emot att få krypa ner nyduschad ikväll, haha!

Lilleman har nu somnat, han har varit lite övertrött nu på förmiddagen och fick svårt att komma till ro, men med lite amning så gick det vägen till slut! Jag helammar fortfarande och kommer att fortsätta så länge det funkar. Tror däremot att jag ska koka upp lite vatten som jag kan ge (avsvalnat såklart) han nu när det är så varmt för det blir till att amma ofta såna här dagar. Insåg idag när jag körde igång tvättmaskinerna att det inte går åt några kläder till Alfred nu, han föredrar att ligga i bara blöjan på dagarna och sen så får han sova i en kortärmad body. Allt annat blir för varmt, han har nog fått sin fars kroppstemperatur och blir så lätt varm o svettig.

Nu ska jag ta och piffa till mig själv för idag har vi dejt med 8 andra mammor i byn :-)

Ha en underbar dag!


RSS 2.0