Herrejävlar vad nära

Kollade mitt BMI på nätet nu....
Det var nära att jag åkte dit och blev överviktig.



Kolla, jag är hela 0,23 ifrån övervikten. Känns skönt!!



Affe har feber och är fruktansvärt hes, hoppas det blir bättre snart. Vill ha min pigga pojke här nu.

Kollar nu på Allsången, det är två personer från hudik-teatern som sjunger. De är så otroligt duktiga, nästan så att jag blir tårögd, men sån är jag :)

Kommentarer
Postat av: Anita

Hmm, vikten ja, för 4 år sedan gick jag ner 25 kg på tre månader, gick hur enkelt som helst, det svåra kom när man skulle behålla det man gått ner...har gått upp 15 men har nu kört igång samma knep som den gången, jag äter alla mål man ska men har bytt ut ETT mål om dagen till en Nutrilett, sen äter jag frukt i massor, äpplen helst som stillar sötsuget. Middagarna gör jag efter viktväktarna åt oss alla eftersom ingen av mina barn är små nog att dom måste ha nog mycket fett, det får dom i sig i annat och får sina dagliga behover ändå. Sen unnar jag mig mig kallat en grisdag haha där jag verkligen får äta det jag vill den dan, det här funkar för MIG och det är ju liksom det som är huvesaken, man måste hitta sin EGEN grej.

Lycka till!!!

2009-07-28 @ 20:41:02
URL: http://akh71.bloggagratis.se
Postat av: Titti

Fattar inte hu r man räknar..Och även om jag gjorde det vet jag inte om jag törs ;) Kram på dig!

2009-07-29 @ 07:53:26
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Titti

Nu har jag tittat på pålle!! Vilken snygging :)

2009-07-29 @ 15:35:23
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Pillargontanten

Tror inte på bantning, hit och dit, precis som Anita ovan skrev, det svåra är inte att tappa kilona, det svåra är att behålla matchvikten :O)

LCHF; är ju inte en diet utan en livstil, börjar man äta enligt den principen, så gör man det sen, att genom fett gå ner tre kilo på tre veckor och sen, börja äta som vanligt igen, glöm det...

Mycket av viktnedgången beror ju dels på fettförbränningen, får inte kroppen kolhydrater så bränner den fett istället, men även på uppblåstheten, samt att portionerna man orkar få i sig är mycket mindre, då fett och proteiner mättar mer... Man äter när man är hungrig också, vilket är mer sällan :O)



Men du, ditt BMI? Inte är det nåt att bråka om, eller är målet undervikt??

2009-07-29 @ 17:50:40
URL: http://www.pillargontanten.blogspot.com
Postat av: Sunlinda

Jag skall nu köra igång med LCHF. Har precis köpt en kokbok och står i startgroparna. Blir nog lagom på måndag när jag börjar arbeta. Ska pumpa din syster på lite info innan.

Och jaf instämmer med Lotta - det gäller att hitta en livsstil!

//Sunlinda

2009-07-29 @ 20:19:39
URL: http://sunlinda.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Jag är oxå en sån person, jag vart väldigt tårögd av glada hudik teatern.. Dels talet han hade innan om dem och att elvis och hon uppträde så fint..



Jag har just nu passerat överviktsgränsen.. Men det tänker jag göra ett tag till, sen är det dags att gå ner till smärtgränsen.. =)

2009-07-29 @ 22:29:26
URL: http://finatapeter.blogg.se/
Postat av: Titti

Hej hej! Vad gör ni då?? Solen skiner så idag ska du väl kunna njuta lite av den :) Själv har jag projekt!!! Haha,arbetsivern frodas..Synd bara att den mystiskt försvinner när man ska på jobbet....Konstigt..... Kramar!

2009-07-30 @ 07:25:42
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Pröva LCHF - det funkar och är gott samt att du INTE bantar.

2009-07-30 @ 09:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0