Det är soligt =)

Idag har vi sol i värmland, det är inte så att vi har blivit bortskämda med det i sommar. En trevlig sommar på alla sätt och vis, men ett jävulskt tragiskt väder....

Idag har det inte hänt mycket. Janne fyller 50 så vi har haft lite kalas (stort kalas imorrn), Hanna följde med mig till byn när jag handlade ersättning till Affe. Det funkar bra att komplettera amningen med det så jag gör ofta så nu om jag vill unna mig vitlök eller alkoholhaltig dryck!

Nu sover A ute på altanen och jag försöker ta reda på hur jag ska göra med hans hals. Han dreglar extremt mycket nu när tänderna är på g och han är mycket irriterad under hakan/halsen. Rött och ser ut att göra ont!
Blir nog till att handla hem fler dregel-lappar!!!

Nu kommer min mor hit!

På återseende ;)

Kommentarer
Postat av: Anita

Dregellappar är praktiskt, när jag fick min förstfödda sydde jag egna som matchade kläderna, knäppt va?? :-) Men jag erkänner, jag var pedant med henne och allt skulle matcha :-D Men jag tyckte det var roligt också.Värst var nog när jag köpt sittvagnen till henne och hittade vinteroverallen i samma färger :-D

2009-07-24 @ 16:48:05
Postat av: Titti

Inte kul när det blir svidigt :( Men syrran din har väl diverse i ambulansen ;) Hoppas ni får kul på festen!! Kramar!

2009-07-24 @ 19:08:43
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin & Molly

God Kväll!



Jag har fått tipset att tvätta lite försiktgit men acolesprit och sen blåsa torrt. Sen är de viktigt att torka torrt flera gånger per dag.

De funkar jätte bra för oss!



Kramar från oss

2009-07-24 @ 22:47:50
URL: http://www.annakarin.bloggagratis.se
Postat av: Titti

Jag ska titta på en häst på onsdag :)

2009-07-25 @ 17:57:06
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Terese

Har också en liten kille som dregglar massvis, funderar på att köpa dregglisar till honom så slipper tröjorna bli så blöta. Kul med lite besök i Värmland, är du därifrån från början? Är själv bosatt i Värmland nämligen :-)

2009-07-26 @ 10:27:49
URL: http://terese.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0