Kräftskiva

Imorrn ska vi på kräftskiva. Det ska bli vansinnigt kul och GOTT.

Tycker däremot att köpta/frysta kräftor kan ha en bismak ibland och jag kokar ny lag till mina (i mån av tid). Det blir stoooor skilland!!

Helt klart värt att testa!!

  • 2 ½ L vatten
  • 1 dl grovt havssalt
  • 7 sockerbitar
  • 50 cl porter el mörk öl
  • 1 stort knippe dillkronor

  • Koka samman allt salt, vatten och dill i någon minut.
    Tillsätt sedan socker och ölen. Ett snabbt uppkok så är det klart.
    Häll den ljummen över tinade kräftor och ställ kallt.
    Låt stå och gotta till sig tills dagen efter!


    Kommentarer
    Postat av: Carolina

    Mums, vad gott! kram

    2009-08-07 @ 21:27:58
    URL: http://carolina1979.blogg.se/
    Postat av: Caroline - Snart tvåbarnsmamma.

    Åh så smarrigt! Är så galet kräftsugen nu så det är inte klokt. Till helgen kanske det är min tur.

    2009-08-10 @ 18:21:08
    URL: http://freijasmamma.blogg.se/
    Postat av: Helen

    Hej Hej! Jag brukar smygkika på din blogg ibland (Hoppas det är ok!?) Jag tokgillar verkligen dina matinlägg. Och om sanningen ska fram så var jag tvungen att själv testa en av dom;



    http://tostberg.blogg.se/2009/january/lax-med-soltorkade-tomater-och-fetaost.html



    MUMMA!!! =)



    Hoppas ni får en bra helg, och att solen kommer att skina! Hälsningar från Lucksta

    2009-08-14 @ 19:01:38
    URL: http://hellenakerlund.blogg.se/

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0