Kyligt!

Jisses vad kallt det är ute idag...
Hade en inplanerad "friluftsdag" idag med korvgrillning och kälkåkning, men det är ju helt omöjligt att släpa ut två barn i denna kyla och tro att det ska bli kul. Nä vi satsade på en innedag istället, fick sällis av Petra med barn!

Förkylda har vi varit i en veckas tid nu. Snytit sönder näsan och huvudet känns som om det sitter i vacuum, men det blir bättre för var dag :)

Ebba växer så det knakar. Hon har även börjat få lite smakisar nu och det gillas skarpt. Kanske blir det lite bättre med kaskadspyorna när magen får lite mer att jobba med. För jag har helt ärligt aldrig träffat ett barn som kräks som Ebba. Det är otroligt att hon går upp i vikt :)

Alfred har bytt säng, från växasängen till en riktig storkillesäng. Emilia skulle byta så då slog vi till på hennes :) Han har även börjat förstå innebörden av begreppet "FREDAGSMYS"
Då ska man äta gosaker och kolla på prinsessfilmer (Emilia hade med sig en prinsessfilm sist hon sov här, därav detta val av film). Hade lovat han fredagsmys ikväll men vi spenderade hela kvällen på badhuset och var inte hemma förrän halv åtta så vi spar myset tills imorrn :)

Appropå badhus så är min lilla goding oerhört duktig på att simma, med armpuffar på såklart. Men han sköter sig helt själv i bassängen. Antar att det är mycket tack vare babysimmet som han är en liten fisk! Ångrar inte att jag gick det, men kommer inte att gå med Ebba. Henne försöker vi lära själv , jag o Abbe har ju trots allt gått kursen :)


Avslutar kvällen med att frossa i detta!


Kommentarer
Postat av: Nikita - gravid med lillasyster

Babysimmet var otroligt mysigt :-)

Tror ej ja kmr gå denna gång, de lär ju inte passa me Albins dagis tider



Tack för senast!



Kram

2012-02-04 @ 08:28:26
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Anita

Roligt att höra att hon går upp i vikt trots kaskadspyorna. Jag har ju dåliga erfarenheter så med Josefin. Hon var ju laktos också. Vi gick på viktkontroller i 2 år så blir så glad att läsa ditt troll ökar :-) Josefin var liten och späd..fick tom sy om tightsen..:-) Hon vägde inte ens 9 kg vid 1 år och vägde över 4 när hon föddes. Alla tyckte hon var liten och näpen medans jag tyckte det var jobbigt :-/ Hon fick inte ens behålla den fasta födan när vi introducerade den..ja ja..tänk vad man minns fast tjejen är 14 år nu ;-)

2012-02-04 @ 14:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0