Det här med att räcka till...

Imorse kom det ett raseriutbrott x10 från Alfred.
En form av protest såklart mot allt nytt som sker hemma.
Fick precis ett telefonsamtal av Abbe och raseriutbrott nr 2 kom visst nyss på Ica...
Inte lätt att bli storebror, få en konkurrent om mamma och pappa.
Till på köpet så är vi föräldrar supertrötta av en bebis som vill äta hela natten.
Känslan av att inte riktigt räcka till finns nära nu :(

Ebba är ett hungrigt barn. Troligtvis har inte mjölken runnit till riktigt än, även om jag tycker att jag håller på att sprängas. Hon äter o äter o äter. Inget konstigt med det. Affe var likadan, även om jag till viss del hade förträngt det rejält :) Ont gör det iaf så nu har jag införskaffat hjälpmedel för detta!
Har inga planer på att börja med ersättning , så jag kämpar på :)
 
Annars så börjar Alfred att acceptera sin syster mer o mer, vi försöker verkligen att göra så att han får lika mycket uppmärksamhet som innan, men det är ju svårt.

Grabbarna for imorse ner till min pappa i Hälsingland för att hämta hem en motorcykelram, då tänkte jag passa på att städa men det satte Ebbisen stopp för. Städningen får helt enkelt vänta. En liten prommis med vagnen hann vi med iaf! Skönt med friskluft!

Ikväll kör vi lördagsmys för hela slanten medans resten av bekantskapskretsen är på 30-årskalas. Inget jag deppar över precis, jag trivs hemma. Hemma med min familj ♥





Kommentarer
Postat av: Nikita

Vilken söt bild på er ! Klart de inte är så lätt för affe .. Men han vänjer sig nog snart med er nya familjemedlem :) håller med dig ja, hellre hemma kväll med familjen än party! Kram

2011-09-10 @ 17:22:55
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Helen

Affe-mannen och Ebbisen... SÖTNOSAR!!! <3

Jag tänker också mkt på det där med att Oscar ska bli storebror och kanske "tappa" en del uppmärksamhet... iaf i början... Eller hur funkar det??? Det har gått jättebra med lillasyster som han fick hos pappan förra sommaren och jag hoppas det går lika bra här med... lite nervös

2011-09-10 @ 17:38:10
URL: http://hellenakerlund.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja det är inte lätt att bli storebror...Vile frågar då och då (ofta då man gullar med Aske) "är inte jag söööt" osv. Från början slets jag verkligen, tårarna var nära. Men nu går allt fin fint! Vile = en bra hjälpreda :D

Sen det där med amningen! Utan hjälpmedel samma som du införskaffat hade jag verkligen gått under! Under en veckas tid var det omöjligt att amma från höger sida...fyyyfan! Inte kul då bebis kräks upp levrat blod! men nu är man van mjölkkossa ;D

2011-09-10 @ 19:57:14
Postat av: Maria. L

Du ser oförskämt bra ut för att ha fött bra ut! Härliga tider!!

2011-09-10 @ 20:29:57
Postat av: Maria L

för att ha fött barn precis ska det stå...

2011-09-10 @ 20:31:04
Postat av: madde

JAG förstår precis vad du går igenom!!du är en toppen mamma och albin en toppen pappa.Allt blir bättre!!finns här om du behöver prata av dig eller nåt annat du vill ha hjälp med!!!



kramar

2011-09-10 @ 21:06:37
URL: http://www.busprinsen.bloggagratis.se
Postat av: Annelie

Amningsnapp använde jag de första två månaderna då Jack var så dålig att suga, funkade helt fantastiskt. =) Det var faktiskt en barnmorska som kom in med en när vi inte fick till amningen och han gick ner för mycket i vikt på BB.



Lycka Till med de små, Abbe får hitta på mys på tumanhand med Alfred nu från början.=)

2011-09-11 @ 08:05:12
Postat av: Stina

Svartsjuka har vi fortfarande här ibland, men oftast så gosar Erik med Olle och tycker att han är söt!



Att amma är väldigt svårt, det fick jag erfara den här gången, förra gången kunde jag inte amma alls. Jag använde amningsnapp men mådde så dåligt psykiskt pga alla hormoner i kroppen, och det blev Olle stressad av så då bestämde jag mig för att lägga av. Det har funkat jättebra, Lars har nu chans att få lika mycket närhet som jag får och jag och Olle mår mycket bättre nu!



Ni gör helt rätt i att vara hemma och mysa!

2011-09-11 @ 09:32:52
Postat av: Therese Östberg

Tack alla <3



Jag måste bara få tillägga att jag gillar att amma, eller snarare älskar att göra det. Att det gör ont "hör ju till" i början. En sk amningsnapp är införskaffat (tror jag, haha), det är väl den gula på bilden?! En sån silikongrej man sätter på bröstet när hon ska äta?!

Ha en finfin söndag kära ni!!

2011-09-11 @ 14:38:25
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Stina mamma till Hampus&David

Känner igen mig, man känner att man inte hinner med varken barnen eller sig själv. Och så är det för alla. Man får ta en dag i taget! David åt också exakt hela nätterna enda tills han var 7 månader. Försökte med ersättning men han vägrade. Ångrar att jag inte började med det tidigare så han blev riktigt mätt. Slutade med att han vägrade att ta både napp och flaska. Han använda mig istället. Men blev ju inte så mycket fel på han ändå ;) var mest jag som aldrig fick sova.

2011-09-13 @ 10:08:27
Postat av: Sofia o Hugo

Fina ni är <3

2011-09-14 @ 20:06:18
URL: http://www.sofiatarberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0