Aprilväder

Gör som resterande sverige... Skriver om vädret!
Vilket aprilväder det är...
Ena sekunden strålande sol och bikinivärme, i andra sekunden så snöar det! Just idag är det kallt. Tog fram mössa och (tunna) vantar och skickade med till dagis, samtidigt som sonen vägrade att ha andra skor än foppatofflorna :) Så foppisar, toppluva och vantar är dagens outfit ;)

Försöker att hitta ngt positivt med vädret men visst är det svårt.
Förhoppningsvis så blir det supervarmt i sommar, eller supervarmt vill jag kanske inte ha när jag ska vara stor och tjock?! Ni hittar mig isåfall flåsandes under en tall med svullna ben och en stor flaska vatten i handen :)

Hur som helst så längtar jag till minisemestern med familjen Eriksson, det är 43 dagar kvar tills dess. Jag längtar också till midsommar, dit är det 51 dagar ;)
Midsommar kommer att firas traditionellt med picknick (sill-lunch) på dagen med dans runt stången, på kvällen ska det grillas och tjattras natten lång. Vi är tre som är lika långt gravida, och alla familjer har barn i samma ålder, och alla har trevliga karlar så det kan ju inte bli tråkigt :-)

Och min tanke med detta tråkväder är att det är bra, för då kommer värmen till mina efterlängtade dagar istället :-)

Nu ska jag ta tag i lite skoluppgifter, snart slut på eländet :-D




Ytterligare en graviditetsvecka har passerat också :-)
Jippie!!!

Kommentarer
Postat av: Helen

Åh, midsommar... Det hade jag nästan glömt bort... Längtar jag med! SPECIELLT till sill, färsk-pärer, MKT smör på, gräddfil... mmmmmmmm :)



Har du hittat någon "bröllopsklänning" än då? Jag är äntligen klar! Min kom med posten igår och den funkade utmärkt - bara jag inte blir dubbelt så stor på två månader för då kan det bli lite väl tight :p



kramen

2011-05-04 @ 10:32:23
URL: http://hellenakerlund.blogg.se/
Postat av: Titti

Halvvägs där ;)

2011-05-04 @ 12:48:18
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: Therese

Halvvägs till vad Titti?? :)

2011-05-05 @ 09:47:55
URL: http://tostberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0