Gnälligt

Min son har idag varit i gnälligaste laget.
Vi åkte hem till Sanna en sväng för att få oss lite sällskap, lite mat och lite lek (trodde jag). Men Alfred är inte lätt att åka bort med till "nya" personer.
Han sitter som klistrad och smått panikslagen i min famn den första tiden. Sen släpper det iofs, men vägen dit är jobbig. Tycker han borde börja bli van för vi "ränner ju en del". Några personer går det bra hos, typ Samuel och Kerstin men de är nog de enda också.

Efter lite våfflor och glass blev ungen som förbytt.
Glad och busig som han faktiskt annars är. Jag måste alltså börja bli bättre på att ha lite snabba mellanmål med mig i väskan. Han är lik sin mor på den biten iaf. Hungrig=Arg & Mätt=Glad ;)
Nikita och Albin var också där. Alfred har pratat mycket om Albin så det var kul :)

Fick en fråga om Jag alltid har rent på Affes rum och sanning är den att det är faktiskt helt okej. Men jag plockar ofta därinne, och vi ser till att det är snyggt innan han sover lunch och för natten.
Däremot har jag alltid rörigt på ytorna som Affe inte har att göra med. Typ ovanpå byrån, där ligger alltid ett berg med kläder och annat småkrafs. men jag tog faktiskt tag i det idag och började röja upp.
Skötbordet skulle jag verkligen vilja bli fri, men det är ju så förbaskat praktiskt att ha det när man byter blöja. Men till nästa bebis så kommer jag att ha ett väggfast i badrummet.
Ska ta lite fler bilder på rummet och slänga ut ikväll!!

Nu ska jag powervila!

Kommentarer
Postat av: Fia

Haha Ojdå, jobbigt! Kollade upp det nu och det är tydligen så på alla wordpress bloggar om man missat ett s:-)Skönt att det inte bara var min!:-)Då hade jag nog fått byta bloggadress;-)



Jag stängde bloggen i sommras och la lösen på den. Ska spara ner den till grabbarna och radera resten. Bara lite lat där:-)



Ja roligt! Gärna fler bilder, tycker ni verkar ha det så fint hemma!



Kram!

2011-02-03 @ 14:42:19
URL: http://fialiljas.wordpres.com
Postat av: Sanna

Tack för idag kära vänner, tycker inte alls de va så farligt som du beskriver det.. Mest jobbigt blir det väl för dig... Men de klart han va trött då han varken sovit eller ätit som han borde. Du såg ju hur snäll o go han vart efter lunchen busungen;)



Hoppas vi kan ses snart igen.. Oskar har pratat om att hoppa med Affe hela dagen sen Ni åkte...



Lycka till imöra, kram

2011-02-03 @ 16:28:24
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Nikita

även om affe gnällde lite så är han bara så go =)

kul å ses, var evigheter sen sist!!



ps. du var väldans snygg i håret , glömde säga det !

2011-02-04 @ 06:08:01
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0