Tätt mellan inläggen

Nu blir det tätt mellan inläggen här ;)

Alfred är på dagis och Ebba ligger ute och sover i vagnen så jag passar på :)

På spisen puttrar dagens middag, en älggryta. Testar att laga med mjölkfri grädde. Känner man mig väl så vet man hur svag jag är för grädde, smör och feta såser så detta är en prövning, haha!
Nej då, detta kommer att gå galant men min tanke med att börja äta LCHF efter jul skiter sig rejält. Å andra sidan borde jag gå ner i vikt om jag inte får äta grädde o smör :-)

Har varit på en tur till morgonen, ut till Alnö och hämtat en julklapp till Affe som han fick av snälla Caroline. Ett Nintendo Wii, så här ska spelas sen :) Kul leksak till hela familjen!

Har även varit till apoteket och beställt mat till Ebbisen. Hon är ju inte direkt stormförtjust i den, men Abbe fick i henne en flaska igår och jag misslyckades totalt idag. Ska tillsätta lite socker i den nästa gång och hoppas att det hjälper bättre. Målet är att hon skall kunna äta ersättning på julhelgen då jag tänker unna mig mat med mjölk i. Så av rent egoistiska skäl kommer jag att kämpa på med detta!!

Luciatåget igår var ju såklart fantatsiskt. Tänkte stanna hemma då jag tyckte sonen var lite krasslig, men efter lite mat och film så var han lika pigg som vanligt så vi åkte, och det var ju tur det för Alfred älskade detta kalasande och sjungande :) Ebba gillar också sång så hon var lika nöjd hon!

Hörde en radiointervju med Jöback, han sa att han fick sin musikaliska gåva av sin mor. När hon sjöng för han så fick han sitt gehör och musiköra... Kul att höra. Jag håller alltså på att göra mina barn totalt tondöva med andra ord, men jag vet att det går utmärkt att leva med det också ;)

Nä, det var dagens lilla tjat!

Ha en fin dag alla :)

Kommentarer
Postat av: Anna S

Vad jobbigt med allergin :( Hoppas det växer bort. Förstår att dig vill unna dig i jul. Kramar

2011-12-14 @ 19:57:47
Postat av: Anita H

Josefin har haft samma, tråkigt och jobbigt och jag hoppas det växer bort lika för din dotter som det gjort för min :-) Började lätta vid 10 års ålder och nu vid 13 märks inget alls :-)

2011-12-14 @ 21:53:40
Postat av: ErikaÖ

Har du blivit allergisk eller är det Ebba?

Eller varför blev det inte lchf?

2011-12-14 @ 23:14:05
Postat av: Therese

Jodå, det ska nog växa bort. Det brukar göra det!

Erika, jag ammar ju och hon reagerar på om jag äter :)

2011-12-15 @ 01:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0