Tråkiga måsten

Har ett mycket tråkigt måste att ta itu med...
Tandläkaren :(
Har inte varit på många år *shame on me* så det är dags att boka en tid nu, helst redan igår.
Ska göra ett tandläkarbyte då jag på ren svenska hatar kärringen inne på folktandvården centrum. Byter väl till Matfors, men jag var inne på att ta nån privat istället.
Är det bättre? Dyrare? Trevligare? Sämre?
Ja men tell me.....

Tänderna behöver omvådnad!


Kommentarer
Postat av: Erika Söderberg

Hej hej! Jag har ingen erfarenhet av folktandvården på "senare" tid, det jag vet är att du kan teckna försäkring där. Som ska täcka allt! Vad jag förstår.. Annars går jag till en privat tandläkare som heter Jan Forsgren. Han håller till på Storgatan och är GRYM! Kompetent, trygg och relativt dyr (Känns fel att säga billig när man pratar tandläkare.. ;)) Ligger ju som sagt i stan men han är värd resan! Lycka till! :)

2010-11-23 @ 20:56:45
Postat av: Therese

Erika: Tack :) Är det på smile?

2010-11-23 @ 21:07:44
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag hade ju inte vart på 8 år innan Micke bokade tid o tvingade mig gå.. Fick tid till Margareta A som då jobbade i Stöde, men finns numera i Matfors. Jag tycker hon är kanon, jätte snäll o väldigt pedagogisk, vilket ja behöver eftersom ja lider av sådan tandläkarskräck... Billigt blir de oxå, med tanke på att ja har tandförsäkring. Hoppas du hittar ett alternativ som passar dig...

2010-11-23 @ 21:22:32
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Nikita

skaffa tandförsäkring, skitbra! ja betalar 55kr per månad som dras på autogiro och då ingår allt, undersökningar, lagningar osv.. du kan gå hur ofta du vill också..

superbra tkr ja!!

2010-11-23 @ 21:34:56
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Nikita

de ja nyss skrev försvann visst.

men ja skrev, skaffa tandförsäkring, ja har de å de kostar 55kr per månad å då ingår allt å du kan gå hur ofta du vill, superbra tkr ja !!

2010-11-23 @ 21:36:40
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Viktoria Bengtsson

Hej Therese! Du kanske inte visste det men jag har följt din blogg ganska länge nu, genom en spännande graviditet även sedan ursöta Affe kom till världen. Du skriver verkligen bra, underhållande, lagom långt och gillar jag alla fina bilder. Det krävs en del för att jag ska läsa "mamma-bloggar" om du förstår vad jag menar.. Absolut inget illa menat, men som 20-åring är de mycket annat som står i fokus ;) Ville bara skriva o säga hej! Vill även passa om en underbar tandläkare som jag känner. Maria Ruda på Praktikertjänst i Sundsvall är en helt fantastisk tandläkare. Hon är supertrevlig, proffsig, förstående och det sån trevlig miljö på deras mottagning. Vågar nästan garantera att du inte blir besviken! Jag vet att det inte är så stor skillnad i pris jamfört med folktandvården. Fast å andra sidan har ju de den där bra försäkringen som är svårslagen! Värt att tänka på är dock vilket behov man vet med sig att man har, det är ju inte alla som i vuxen ålder behöver gå till tandläkaren varje år.. Då blir kanske inte försäkringen så mycket billigare ändå?



Jag hoppas du hittar någon bra lösning! Ville mest säga hej :) Kram

2010-11-23 @ 22:21:00
Postat av: karro

jag kan ju inte tala för era tandläkare där upp i norr, men jag har gått hos privat i tio år.

och det finns ju en anledning till varför jag inte bytt till folktandvården ;)

dyrare, ja, en del, men i mitt fall värt det.

supergo personal, superduktiga tandläkare!

mer tillgängligt, ect ect.

som sagt, iaf hos mig!



jag betalar ungefär 500kr för en vanlig undersökning, men nu hoppas jag på rabatt då vi är god vän med tandläkarens två bröder, och hon lovade oss familjerabatt när hon blev delägare ;)

och Johan har fått den så då hoppas jag med på den.



det jag saknar är den försäkringen man kan teckna hos folktandvården, det hade ju varit bra...

2010-11-23 @ 22:29:49
URL: http://karrom.blogg.se/
Postat av: Viktoira Bengtsson

Hej!



Ååånej.. jag hade skrivit superlångt o nu försvann allt!!



Kortfattat så ville jag bara säga hej o att du skriver en superbra blogg. Man måste skriva en grym "mamma-blogg" för att locka 20-åriga singlar känns det som ;)



Är så glad för din skull och för den fina familj ni fått :) Det är ni så värda!



Ang. Tandläkare så kan jag verkligen rekommendera Maria Ruda på Olympentandläkarna, Praktikertjänst. Hon håller till i stan men hon är supertrevlig, proffsig och värnar verkligen om sina patienter. Känner henner henne även privat o hon är en underbar person! Kan tänkas att det är lite kö på att få gå hos henne, men det är värt ett försök!



Ang. den där försäkringen så tänkte jag bara flika in att det kan vara värt att tänka över hur stort behov man har/har haft.. Det är ju så individuellt! I vuxen ålder är det ju inte alls alla som behöver gå till tandläkaren årligen, än mindre åtgärda något varje år och då kanske en försäkring blir dyr i längden? Bara en ide.. Har fuderat på det själv en hel del nämligen :)



Sköt om dig! Kram Viktoria

2010-11-23 @ 22:33:50
Postat av: smyckestokig

Fynda fina personliga julklappar hos mig ! säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad



mvh malin



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-11-24 @ 05:12:35
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: ErikaÖ

Kan inte ge några råd tyvärr...

2010-11-24 @ 12:43:21
Postat av: Caroline S

DET FINNS BARA ETT NAMN!!! MARIA RUUUDA!!!!! =D

2010-11-24 @ 19:20:47
Postat av: Nina

Ingen större skillnad i pris tycker jag! Även jag går hos Maria Ruda...som verkar vara populär bland dina läsare ;) Min mamma går där sedan läääänge tillbaka (gick hos Marias far innan)och jag fick tipset av henne. Fungerar kanon för mig och kanske bäst för min man som har grym tandläkarskräck...



Lycka till!

2010-11-25 @ 18:24:46
URL: http://ninagraf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0