2-års trots!

Ljuvligt med barn som har stark egen vilja, med betoning på stark ;)
Han vet vad han vill och inte vill denna kille så många bråk har det blivit dessa dagar. Oerhört jobbigt tycker jag! Det är väl en av alla fantastiska utvecklingsfaser de ska gå igenom!!

Han har inte varit kry så vi har varit hemma i två dagar och en kombo av trots och uttråkning är inte att leka med, tur han är söt ;)

Imorrn är det nyårsafton och våra planer var att inte fira den hemma men av olika anledningar så blir det så ändå. Syster med familj kommer hit och vi snor ihop en trerätters med lite rakerter, bubbel och godis till barnen. Det blir nog ytterst trevligt och lugnt :) När man var yngre var det vilda fester som hägrade, nu är det god mat som gör det! Time flies!!
Men hur som haver så är menyn spikad och den blir god, jättegod!
Nyårsdagen spenderas nere i Hälsingland med familjen där :)

Hur firar ni nyår och vad står på menyn??

Kommentarer
Postat av: Nikita

haha vänta du bara Therese om ett år kommer tre års trotsen ;)

2010-12-30 @ 20:23:14
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vi firar in det nya året med goda vänner o 3 rätters. Gurksoppa i förrätt, oxfilé med ugnsrostade grönsaker+sås i varmrätt o glassbomb i efterrätt... Mmm, de enda som kommer saknas är ett gott glas rött...

2010-12-30 @ 20:31:30
URL: http://hemmaiosterlo.blogg.se/
Postat av: Linda

vi firar nyår hemma, jag sambon och våra tre barn. Så det blir lungt och skönt :) Gratinerad hummer till förätt, oxfilé med vitlökspotatis och så pannacotta på det. Man blir väl som en stoppad korv men vad gör det, är bara nyår en gång om året :)



Kram Linda

2010-12-30 @ 20:59:28
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Jenny S

Vi firar med en studiekamrat till mig och hennes familj hos dem i Bydalen.Förrätt blir det kantarell toast, varmrätt lammstek med potatisgratäng, och efterrätt hembakad chokladkaka med hallon och grädde - mums!

Kom att tänka på en nyårs afton som gick i G2/Oscars tecken...kallt som attan men med taxi mellan ställena så gick det bra! oj,oj,oj...

Många Kramar :)

2010-12-30 @ 22:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0