Mexikansk räkgryta

På er begäran kommer dagens middag på recept :)

2 gula lökar
1 röd paprika 
Färska champinjoner 
1 msk vetemjöl
1 dl chilisås
2 dl grädde
salt, svartpeppar, cayennepeppar
300-400 g skalade räkor
½ dl koncentrerad apelsinjuice
1 dl vatten

Skala och hacka löken.
Skölj, kärna ur och strimla paprikan.
Skiva champinjonerna, fräs lök och svamp.
Strö över mjöl och rör om.
Tillsätt paprika, chilisås och grädde. Låt koka 5-10 min.
Tillsätt räkorna och låt allt bli varmt.

OBS koka inte efter att du lagt i räkorna, dom blir sega! 

Ät med ris och sallad =)


Kommentarer
Postat av: ErikaÖ

Om jag inte minnns fel åt vi detta i fjällen som små?

2010-08-09 @ 23:27:42
Postat av: therese

Jajamen :)

2010-08-10 @ 07:35:31
Postat av: victoria

Mums det där såg ju jätte gott ut.. och lätt att göra oxå.

Det ska jag prova nån dag.

Kram Victoria

2010-08-10 @ 14:00:30
URL: http://viret.bloggagratis.se
Postat av: Sussilusen

Ooooooo. En fråga bara, chilisås är det den sorten som ser ut som en ketshupflaska i glas eller?

2010-08-11 @ 10:04:14
Postat av: Therese - Mamma till Alfred & ängeln Lucas

Sussilusen: japp, precis den är det =)

2010-08-11 @ 14:59:54
URL: http://tostberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0