Mail...

Ett av alla sjuka mail jag får kommer här...

Kära vän,

Jag Mr.Isaac George, en advokat. En avliden kund till mig, vid namn Mr Andrew Parker från ditt land, som hädanefter skall kallas min klient, vars liv och att hela hans familj hade gått under sin semester i ett Holidays Resort i Phuket på den 26: e december 2004 i tsunamin naturkatastrofer.

Jag har kontaktat dig att hjälpa till att återföra pengar kvar av min klient innan den konfiskeras eller förklaras ur funktion genom den bank där denna insättning värderas till $ 12.5million dollar lämnas in.

Denna bank har utfärdat mig ett meddelande att kontakta anhöriga, eller Hänsyn skall beslagtas eftersom det finns en regering gazzette / uppdrag / tillåter alla banker att frysa eller konfiskera eventuella konton som inte har varit användbara i en lång period, Detta är inriktad kapitalflykt för ekonomin.

Mitt förslag till er är att söka ditt medgivande att presentera dig som närmast anhörig och mottagaren av mitt namn klient, så att intäkterna från detta konto kan utbetalas till dig. Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 50% till mig och 40% till dig medan 10% är för kostnader som uppstått under transaktionen.

Alla juridiska dokument att backa upp ditt krav som min klient närmast anhörig kommer att tillhandahållas. Vad jag behöver är din ärliga samarbete för att vi ser denna transaktion igenom.

Detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig från alla överträdelser av law.If denna verksamhet påstående strider dina moraliska värderingar, godtar my ursäkt, men om inte, så kontakta mig på gång för att visa ditt intresse genom att ge mig omgående följande nedan:

BRÅDSKANDE TACK.

1. Ditt fullständiga namn
2. Ditt telefonnummer
3. Din kontaktadress.

Din brådskande insatser kommer att vara efterlängtade och uppskattade. Ring mig på min direkta telefonnummer +22997524934 för mer information.

Hälsningar,
Mr.Isaac George.

Finns det någon överhuvudtaget som går på detta?


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja jag undrade faktiskt samma sak. Fick också det där mailet idag. Helt sjukt ju. Kan ju inte finnas nån som går på det där, får man ju i alla fall



Kram Linda

2010-08-03 @ 20:19:17
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: madde

urs lite otäckt kan jag tycka...sjuka människor som sysslar med detta!



Tack för idag!!!!



kram

2010-08-03 @ 21:12:40
URL: http://www.busprinsen.bloggagratis.se
Postat av: Nikita

men therese de är väl klart du ska lämna ut dina uppgifter, du kanske blir miljonäääääääär

så vi kan åka på dollarstore ;-)

2010-08-03 @ 22:11:22
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag fick också detta. Det hamnade i skräpposten med en gång.:P

2010-08-04 @ 19:53:43
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Sussilusen

Seriöst, man får såna mail alltså? Vilken knäppskalle

2010-08-04 @ 22:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0