Purjolök och ädelostsås

Vi äter ju GI för fullt här hemma, och ibland tryter idéerna.
Idag fick jag tips på en god sås av Abbes polare Olle som var mycket god!

1 stor purjolök
1 stor bit ädelost
5 dl creme fraishe
1 buljontärning

Skär purjon i bitar och fräs i smör, blanda ner resten av ingredienserna och koka ihop.

Vi åt den med grillad fläskfilé, baconlindad sparris och halloumiost!!

ENJOY


Kommentarer
Postat av: Anna-Maria

MUMS..



Du kan inte tänka dig att bli min personliga kock???

Dina rätter låter alltid sååå goda..

2010-04-25 @ 14:56:13
URL: http://finatapeter.blogg.se/
Postat av: ErikaÖ

Gott!

2010-04-25 @ 21:01:27
URL: http://erikaostberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0