Ny vecka :)

Idag har jag bestämt att jag måste ta tag i fönsterputsningen.
Snart flyttar svalorna in ovanför mina fönster och då är det kört att putsa utsidan.
Svalor är kanske bland det äckligaste jag vet, de kommer störtandes mot fönstren.
Förra sommaren så var det ju en som flög in, och det blir ganska rörigt inomhus efter en sval-attack så i år ska jag inte vädra ;)

Något annat som är riktigt äckligt är slaktavfallet som ligger utanför bron varje morgon. Ozzy är en riktig kämpe och igår plockade jag ihop resterna från totalt tio sorkar. Men inatt tror jag bestämt att Kjell lyckats få en också, för han lämnar avfallet alldeles utanför dörren. Jag tror jag ska köpa en plinga till halsbandet för det börjar bli äckligt när Affe faktiskt stoppar allt han hittar i munnen. Men en plinga så blir ju inte jakten lika bra!

Igår var vi ute och grejade på, vi krattade bort en hel del löv, bar undan snö-verktygen, lekte i lekstugan. Men det var lite småkallt... Affe blev trött av friskluften och fick sova innen vi skulle på babysimmet. När vi väcker honom så har han feber och som ett brev på posten kommer spyan. Han kräks alltid då han får feber stackarn. Så måste se om jag kan tvätta en maskin idag (gör inget annat nu för tiden). Han var slö hela kvällen igår och har sovit hela natten. Imorse kl sju så slog en ny kille upp sina vackra blå... Piggare än någonsin! Det var alltså en kortvarig feber tack och lov!

Så vi har av naturliga skäl en hemmadag idag :)

  

Ja ni... Ännu ett högintressant inlägg från min sida ;)


Kommentarer
Postat av: nikita

vår katt är också sådär äcklig å dödar sorkar lite här å var , bläääääääh! han kan väl lika gärna äta upp dem precis som råttorna :P tkr ja iaf!

2010-04-19 @ 15:44:56
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0