Grekiska biffar fyllda med fetaost

Ca 6 biffar

500 gram nötfärs
1 knippe färsk persilja
1 bit krämig fetaost
2 vitlöksklyftor
salt, svartpeppar
1 ägg
 

GÖR SÅHÄR :
Finhacka persiljan och riv vitlöken.
Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan)!
Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna. Efterstek i ugn på ugnfast fat ca 15-20 min, eller tills de är helt genomstekta!

Servera med en god sallad och hemgjord tzatziki
(klyftpotatis till den som vill ha det)



 


Kommentarer
Postat av: Erika

Å,vad gott!! Det där måste jag prova! =)

2009-09-06 @ 21:26:52
URL: http://erikabergman.blogspot.com
Postat av: Carolina

Låter riktigt gott!

2009-09-06 @ 22:41:50
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Suzanne

Mums!!

Hur många grader eftersteker du dom på i ugnen?

2009-09-07 @ 09:58:23
URL: http://snuzen.blogg.se/
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Suz: Tror jag körde dom på 225 grader. Jag kör nästan allt i matväg på det gradantalet :)

2009-09-08 @ 14:05:11
URL: http://tostberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0