Grekiska biffar fyllda med fetaost
Ca 6 biffar
500 gram nötfärs
1 knippe färsk persilja
1 bit krämig fetaost
2 vitlöksklyftor
salt, svartpeppar
1 ägg
GÖR SÅHÄR :
Finhacka persiljan och riv vitlöken.
Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan)!
Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna. Efterstek i ugn på ugnfast fat ca 15-20 min, eller tills de är helt genomstekta!
Servera med en god sallad och hemgjord tzatziki
(klyftpotatis till den som vill ha det)
Å,vad gott!! Det där måste jag prova! =)
Låter riktigt gott!
Mums!!
Hur många grader eftersteker du dom på i ugnen?
Suz: Tror jag körde dom på 225 grader. Jag kör nästan allt i matväg på det gradantalet :)