What a day

Haft en otroligt mysig dag med Alfred.
Vi har bara varit inne och inte gjort nåt alls.
Vi har bara njutit av dagen :)
Han har ätit som en häst, inge välling alls på hela dagen.
Vet inte riktigt hur jag ska få honom att stå sig längre på sista målet? Vi har testat både med välling och med gröt, men han vaknar ändå utsvulten mitt i natten. Skulle vara skönt med en hel natts sömn för oss. Och så länge han äter på natten så blir han ju kvar i vårt sovrum. Jag är helt enkelt för trött för att hämta i annat rum nattetid! Någon som har förslag?

Vi har kollat på youtube, en film där som Affe älskar.
http://www.youtube.com/watch?v=Icv3eUKcjqw





Nu är dagens middag avklarad, hemgjord pyttipanna på helgens kött och korvrester!

Kanske åker jag in och pressar solarium, det skulle vara skönt!
Imorrn börjar vi att träna här hemma, vi ska gå på spinning tillsammans. Svågern (Mogge) ska också göra oss sällskap, det ska bli mer än intressant. Jag är ju en ganska van spinnare, har dock inte rört mig på typ ett år men det ska väl gå bra ändå? Kul att komma iväg igen. Maria är barnvakt åt Alfie under tiden :-)

Ikväll tror jag att jag ska ägna mig åt att höst/vinter-designa bloggen!

Kramar till er där ute i cyberrymden!



Kommentarer
Postat av: maria vinsa

pröva och lägg han i sitt rum ändå...vips så kanske han inte vaknar!!!(på natten efter mat) när de vaknar inne i vuxen rummet vet de vad som väntas...när de vaknar själv är det som om att de sträcker på sig och somnar om typ!!! har funkat här hemma!! kram kram

2009-10-19 @ 18:20:19
URL: http://mariavinsa.blogspot.com
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Tack Maria, kanske ska jag testa det :-)

Men det är ju sååå mysigt att ha honom inne hos oss också ;) Tror jag tycker det är lite jobbigt att lägga honom i eget rum, men någon gång måste man väl?!

2009-10-19 @ 18:22:42
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Anita

Jag har inget bra tips att ge, har testat allt, Johannes åt ändå nattmål fram tills att han var 1 1/2 år...döjobbigt, jag var ju även ensamstående och jobbade heltid så dom gånger barnen var hos sin far sov jag bort tiden..men där tvärslutade han och sov från 7 på kvällen till 7 på morronen och har fortsatt så :-)

2009-10-19 @ 18:36:24
Postat av: Titti

Jaa du..Jag vet inte alls vad jag ska tipsa om..Det där är väl väldigt individuellt från barn till barn? Prova dig fram så hittar du säkert en lösning som passar er! Kramar!

2009-10-19 @ 18:45:40
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Vi testade "nattvälling" till lilleman som sista mål. Köpte färdig på tetra..skulle tydligen vara lite "kraftigare"..mer mättande o ja, för honom funkade det..ibland iaf. Men det händer än idag (o då är han nyss fyllda 2) att han vaknar på nätterna o vill ha "änging" o han ger sig inte heller förrän han får det :)



Kram

2009-10-19 @ 19:13:21
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Sofie

Jag håller oxå på pysslar med en ny design! IGEN! Lessnar så jävla snabbt på mina....



Kram

2009-10-19 @ 20:15:09
URL: http://sgradin.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej!

Vi fick veta idag att vi fått en reservplats på babysimmet men på måndagar klockan 12. Synd att vi inte hamnade i samma! Men tur att det var just en måndag då jag är ledig från jobbet. Vi får väl sammanstråla via Catrin eller nått framöver =). Jag gillade ditt inlägg om självsäkerhet. Jag kan instämma i alla punkter förutom den sista. Är inte jätteförtjust att visa mig i bikini även om jag önskar att det vore annorlunda. Något att jobba på! Men jag hoppar i vattnet på måndag ändå =)



Lina

2009-10-19 @ 21:19:52
URL: http://liinaaaa.blogg.se/
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Lina: Därmed inte sagt att jag älskar min kropp ;)

2009-10-19 @ 21:49:28
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Elin

För oss gick det naturligt från att äta vällig en gång på natten till inget alls. Vi kämpade på med nappen. Men då var dottern strax före året. Jag resonerade så att hon behövde äta på natten, å då fick hon göra det! För oss har hennes "sluta-äta-på-natten" INTE inneburit att hon sover 12 h i sträck. Hon vaknar minst 1, gärna 5 ggr/natt ändå (är 1,8 nu) så det är ju ingen garanti direkt. Jag tyckte också det var mysigt att ha henne hos oss, man ska väl passa på så länge de är små å de vill!?:)

2009-10-19 @ 21:50:10
Postat av: Erika

Tyvärr inga förslag på nattmat!

Mogge, spinning? haha kul.

Bloggar kanske för lite ska bättra mig!

2009-10-19 @ 22:08:34
URL: http://erikaostberg.blogg.se/
Postat av: Hanna

va jobbigt att behöva gå upp och ge välling mitt i natten... har du försökt att bara ge vatten eller trösta med nappen? (om han använder napp)



lycka till!! kram kram

2009-10-19 @ 22:46:18
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Malin

Åh, vi verkar sa samma problem =) Flickorna är oxå döhungriga mitt i natten, trots 220ml välling på kvällen. Inatt vaknade dom t.om 2 gånger var och var hungriga! Men funderar på att lägga dom i eget rum snart iaf, med William var det så att han vaknade till för att han stördes av oss när vi vände och vred på oss, så han var egentligen inte hungrig. Kanske är det så med de små oxå?



Jodå, bilder kommer, måste bara komma lite iordning först =) Just ju ser det ut som f*n haha. Saker överallt känns det som.



Kram

2009-10-20 @ 07:14:37
URL: http://mallemu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0