Halva dagen har passerat!

Haft en mycket bra dag hittills!
Har kikat på ett hus (säger inget mer än så för jag är så vansinnigt trött på alla expertråd), varit i stöde och gjort fint på graven till Lucas ♥ och farfar, bjöd sedan in oss själva på kaffe till Mats o Karin innan vi begav oss hemöver igen :)

Nu är alla utemöbler uppe på logen, cykeln är vinterparkerad, Abbe är och kastar ett släp med grovsopor och jag slappar lite i soffan.
Alfred sover ute i vagnen, sover som allra bäst där :)

Nu ska middagen planeras. Albin har önskemål om kött och klyftpotatis så jag gör nog det. Kött är gott. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan kött faktiskt. Skulle du??
Det blir nog lördagsmys ikväll då. Kolla på körslaget och kanske unna sig ett glas rött ;) Ska baka också, till det stundande kalaset. Hallongrottor, kolakakor, dumlekakor och dajmcookies. Har ingen plats för en massa bullar i frysen så det får bli lite såkakor och smörgåstårta istället. Om inte min syster bakar bullar (blinkar till dig Maria) och fryser in ihemma hos sig ;)

Nu ska jag ta en slurk kaffe sen kanske gå ut och pyssla lite till, tända ljuslyktorna ute på bron ska jag göra. Det är fint och det är snart mörkt ute ändå :)

Ses kanske ikväll, här eller på facebook ;)

Kommentarer
Postat av: Bodil

Vi äter också massor av kött älskar det och skulle inte kunna leva utan det =)



Jag tänder också massor av ljus ute på bron och det är så mysigt snart är det pumpatid och de gillar jag... ha en fortsatt bra dag! Kramiz

2009-10-17 @ 14:46:57
URL: http://trollmammas.blogg.se/
Postat av: ErikaÖ

Oj vad många inlägg...Nu har jag läst dom!! Men inte kommenterat alla...kram på er. Han är så söt mitt syskonbarn.

2009-10-17 @ 18:50:33
URL: http://erikaostberg.blogg.se/
Postat av: Pillargontanten

Nej, utan kött skulle jag knappast klara mig, men lagar ändå mat till en vegetarian, vanliga kolhydrat ätare, samt ill mig själv LCHF; kan bli lite jobbigt i längden :O)

Spännande med hustitt!

2009-10-17 @ 21:07:43
URL: http://pillargontanten.blogspot.com/
Postat av: Sussilusen

Jag såg att Lucas har namnsdag i morgon. Jag grattar i förskott ifall jag inte tittar in i morgon. Jag tittar också lite efter hus men det är svårt.

2009-10-17 @ 21:33:21
URL: http://sussilusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0