Nu äre natta

Jag är skithungrig, men kommer mig inte för att göra fika...
En kopp te och lite skorpor med smör och ost skulle vara gott :)

Ny torktumlare kom under dagen så jag kunde tvätta på ännu mer, Affe har ju som sagt haft ett bajskalas här och det blev en hel del tvätt. Idag klagade jag till Abbe om att det var dåligt betalt att vara hemmafru, men så kom jag på att älsklingen ordnat en weekend åt bara han och mig till helgen så jag ska INTE klaga♥
Dessutom så väljer jag ju själv att ta ut lite dagar för att kunna vara hemma längre, men nog tycker jag att försäkringskassan är lite snål ändå ;)
Kanske dags att börja tänka på syskon snart?!
Jag älskar att vara hemma och skulle mer än gärna vara "hemmafru" många år till, låter kanske tråkigt för många, men jag har ett otroligt socialt liv nu, mer än när jag jobbar. Och jag vill ta vara på all tid med Alfred under hans småbarnsår, detta är år som aldrig mer kommer åter och jag vill värdesätta varenda dag (även om jag gnäller ibland).
Men det är det där med betalningen som ev kan sätta stopp för det. Hitta en miljonär att gifta sig med känns inte heller som ett alternativ, nä man får leva på hoppet om att dra in en stoooor vinst som vi kan leva gott på länge ;)

Nu ska jag ställa in en flaska välling i kylen, är för trött för att göra den på natten. Som ni kanske har förstått så är jag väääldigt trött på nätterna och även på morgonen, lite tråkigt att det inte smittade av sig på sonen!

Nä, nu ska jag inte svamla mera.....

Natti Natti


Kommentarer
Postat av: Sofia

:) Jag hade också kunnat tänka mig att vara hemmafru! Tycker det är underbart att gå och pilla, laga mat, baka och leka med bonusbarnet :)

2009-11-10 @ 23:07:59
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Sofia o Hugo

Saknade er idag på babysången!!! Å nästa tisdag är det intställt igen... :/



Håller me dig om att f-kassan är lite snåla.... :P



KRAMAR

2009-11-10 @ 23:10:20
URL: http://www.sofiatarberg.blogspot.com
Postat av: Nikita

Hur många dagar tar du ut?

jag ogillar då folk skriver att dem ska skaffa syskon "för att få gå hemma" barn ska man skaffa för att man VILL inte för att man ska få vara hemma å slippa jobba.



då ja var hemma med Albin fick ja ta ut 7dagar i veckan eftersom ja inte hasde hunnit jobba vilket i sin tur ledde till väldigt låg fp, då ryker dagarna snabbt!!

2009-11-11 @ 06:53:01
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Nikita

kanske dock inte var så du menade heller, men tyvärr finns det många som skaffar barn mest för att då får dem ju gå hemma , inte lixom för att dem verkligen vill ha barn.



Förresten vad ska ni göra på er weekend? blir de hotell? isåfall vilket ?

2009-11-11 @ 07:21:17
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja visst är det skrämmande..

Vi ska oxå vaccinera oss, men det börjas inte förrän om 2 veckor. Och nu läser man varje dag i tidningen att det är mer och mer sjukfrånvaro i skolor och förskolor här i stan. Det sprids nabbt som elden.

Nu är det ju snart klart att barn från 6 månader får ta viccinet. Men jag vet inte hur vi gör. Vi vet ju inte om flickorna är allergiska mot nått i sprutorna. Och dom är ju så små jämfört med andra 8-månaders. Ska ni vaccinera Affe?

Kram

2009-11-11 @ 07:24:06
URL: http://mallemu.blogg.se/
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Nikita: NEEEEJ, inte skaffa barn för att få vara hemma längre utan helt enkelt för att vi vill ha fler barn och jag anser mig snart vara för gammal för att skaffa fler... Så där missförstod du mig :-)



Jag tar ut 3-4 dagar i veckan, kanske tar jag någon extra nu inför jul =)

2009-11-11 @ 08:23:28
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Titti

Jag vet vart ni skaa,jag vet vart ni skaa...Hoppas ni får kul :))

2009-11-11 @ 09:28:53
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Titti: Orättvist att du ska veta och inte jag ;)

2009-11-11 @ 11:32:31
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Titti

Men om du skulle veta så blir det ju ingen överraskning :) Jag är faktiskt lite avis....Det du... Nu är du nyfiken va?!?!??

2009-11-11 @ 19:05:11
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag känner helt som du! Har alltid varit världens arbetsnarkoman men i samma stund som Alvaro föddes fick mitt liv en helt ny mening och jag skulle älska att bara få ägna all min tid med honom och glömma allt vad jobb heter... Men var glad att du i alla fall bor i Sverige, här i Spanien har vi 16 veckors mammaledighet. Så i teorin bör jag börja jobba igen och lämna bort lille Alvaro redan den 19 december, känns ju inte så lockande :-(

2009-11-11 @ 22:52:08
URL: http://hundmamma.blogg.se/
Postat av: Bodil

Jag har varit hemma större delen av tre år och jag älskar att vara hemma med barnen har redan börjat gruva mej för att börja jobba igen och jag som tänker vara hemma till nästa höst =) Men här blir det inga mer barn iaf inte innom en femårs period utan jag har bestämt mej för att jobba 75% sedan så jag kan vara hemma massor och njuta av barnen =) Om jag inte hitatr på nått annat kul då! hihi kramizar

2009-11-11 @ 22:54:00
URL: http://trollmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0