Snö, snö, snö

Inatt har lilleman varit vaken ganska mycket. Började med att sova mellan 21-02.30 vilket är jättebra men sedan så var det kämpigare resten av natten. Han vill äta ofta men han somnar bara ifrån sina måltider och jag tror inte att det handlar om mat utan mera om närhet, vilket han får maximalt av :)

Idag hade vi planerat att åka till Njurunda och kolla på några vänner som dressyr-tränade. Pappa A är på angel-tävling med sin bror. Men jag och Alfred tog oss en skön sovmorgon och blev väckt av syrrans ljuva stämma vid halv tio, hon meddelade att det inte alls var så mysigt väder ute idag utan att det hade snöat en hel del *suck suck*
Vi klev upp och lättade försiktigt på rullgardinen i hopp om att syster bara skämtade... Men icke sa nicke. Det är vitt som sjutton ute och extremt opraktiskt att dra en vagn i.
Så nu sitter vi här, Affe sover i sin spjälsäng och jag funderar över vad dagen ska erbjuda istället för ett kallt ridhus.
Hade verkligen velat åka på Birsta och köpa mig lite kläder, men det är ju det enda stället (+apoteket) som avd 45 avrådde oss från att besöka och speciellt en löningshelg, dessutom så firar de ett år idag och det betyder att det är extremt mycket människor, mycket infektioner i luften och väldans onödigt att utsätta lillen för.
Jag får vänta till veckan istället!
Kanske kan jag baka lite?
Skulle vara gott med såna där jättestora dajmcookies som de har på waynes....

Japp, såna ska jag baka, måste på ica och shoppa dajm :)

Igår hade vi mysigt besök av Abbes bror med familj. Vi käkade lite gott och kollade på lets dance + så ska det låta. Tyvärr var så ska det låta värdelöst, kändes som om man plockat fram de sista reserverna. En ung pojke från Highschool musical var absolut bäst =) Men visst har väl Kicki Danielssons glansdagar varit förbi, om de nu ens funnits någon gång.

Idag är det iallafall lördag och kvällen lär väl bli en helt vanlig kväll, skulle tro att sambon är trött efter en (nykter) dag på isen. Blir väl Robinson och lite gotta.
Imorrn är det även sommartid så glöm för guds skull inte att ställa om klockan inatt, den skall ställas fram en timme :)

Se hela bilden

Ha en underbar lördag!


Kommentarer
Postat av: Josefine

ÅÅÅÅÅ så SÖT han är!! Fin säng har han också, väldigt gosigt såg det ut. Önskar jag kunde komma och äta lite dajmmuffins och så kunde våra små dejta =) KRAM!

2009-03-28 @ 11:40:04
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

haha vi skrev samtidigt? Så bra, jag var också nöjd m Medela men jag har inte kvar alla delar sen vi flyttade så denna jag har nu är faktiskt ännu bättre =)



Ja skönt att slippa sterilisera flaskor också, det räcker m pump =)



Det hade varit SÅ mys, vi är ganska uppbokade m familjen, skoter, påskmiddag mm MEN vi bor ju ganska nära så det vore jättekul att få till en dejt!



KRAMAR

2009-03-28 @ 11:42:21
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Titti

Ja visst är det trist väder...Hade d inte varit för vattkopporna har du såklart varit mer än välkommen hit...Men Alfred kan väl få slippa såna sjukor ett tag till ;) Hoppas du har en härlig dag ändå!Kramar!

2009-03-28 @ 12:42:49
URL: http://tittiolsson.blogg.se.
Postat av: ErikaÖ

Var hemma och njut, birsta finns kvar.

2009-03-28 @ 14:55:10
URL: http://erikaostberg.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vad duktig han är på att sova, vår 5-veckors sover oftast inte mer än max 2 timmar åt gången på nätterna... Hoppas ni har en mysig kväll!

2009-03-28 @ 18:56:41
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Jennie

Åhh vilken underbar bild!! :-)

2009-03-28 @ 22:49:13
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0