Något bättre

Idag har det varit en bra dag, vaknade kl 5.45 av någon som låg och snackade och skrattade i sängen. Sen om det är slumpen, magdroppar eller all min kärlek som hjälpt har jag ingen aning om ;)
Tack för alla tips jag fått av er!
Tack också för alla reflektioner ang alkohol och amning. Nu drack ju jag isvatten med en citronskiva i innan det var klart så Affe fick flaska med urpumpat i idag istället!

Idag har vi varit och kikat in baklucke-loppis, gjorde inga fynd alls. Åkte sedan hem till min mamma och grattade henne med en tjusig blomma, sen hem och fixa en god gratäng till min underbart goda tjälknöl. Svärmor kom på besök lagomt till middag så även hon fick sig en portion :)

Har pratat med vår nya svåger idag, Elins fynd.... Som bor i Kalmar av alla ställen på denna jord. Det måste väl finnas pojkar här omkring som duger tycker jag... Han verkade trevlig iallafall! En vältalig gosse, haha!

Men vet ni att jag är brädad förresten, av en suzuki....
Abbes nya kärlek står nu i ett garage, allt kretsar kring "henne" och hon får ompyssling några timmar per dag, så lite sotis tvingade jag till mig en fotmassage imorse, fick bara på en fot så det räknas inte!
Jag vet att du läser Abbe.... Nu är det rygg och fotmassage jag vill (läs ska, haha) ha!!

Nä, nu ska jag sova.... Det gäller att passa på när jr sover!


Ser ut lite som Toker ;)


Stor Kram till ALLA som läser!


Kommentarer
Postat av: Lina

Hej på er! Förlåt att jag inte svarat. Ägnar inte så mycket tid här framför datorn nu för tin. Nix ingen föräldragrupp för oss! Jag har dock jobbat varenda dag en längre tid. Skulle hemskt gärna följa med på sång men nu är det väl uppehåll över sommarn. Vi kanske kan sammanstråla via Catrin nått i sommar. Skulle vara roligt att träffa Alfred OCH er =) Kram från Lina o Alma

2009-06-07 @ 23:12:21
URL: http://liinaaaa.blogg.se/
Postat av: Kevins mamma Mia

vilken sötnos!

2009-06-08 @ 08:40:56
URL: http://svalan87.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vilken härlig bild på er - han är ljuvlig :) kram

2009-06-08 @ 09:16:45
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Frun

Fotmassage borde vara obligatoriskt för alla duktiga mammor =) Underbar bild!

2009-06-08 @ 12:58:55
Postat av: Linnea

Hej! Jag har precis bakat kärleksmums. Men jag funderar på att istället för att bara skära rutor av dem, borde jag kanske trycka ut hjärtan med hjälp av pepparkaksform. Vad tycker du? Svara här:



http://elinneas.blogg.se/2009/june/kats-and-rats.html#comment

2009-06-08 @ 17:10:20
URL: http://elinneas.blogg.se/
Postat av: Titti

Vilken sötnos!! Det ska förresten öppna en butik i Njurunda som heter Peekaboo eller nåt sånt. Jag antar att det har med barn att göra?!?!? Låter ju så på namnet iaf. Kramar!!!

2009-06-08 @ 18:34:34
URL: http://tittiolsson.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0