Vilken bra dag!

Har haft en bra dag där jag tycker att jag fått en hel del gjort men ändå inte gjort något, haha!

På väg mot barnvagnsjakten så stannar jag hos min syster på en kopp kaffe... Där blir jag kvar hela dagen. Hon har städat och jag tvingade henne att rensa och kasta. Gardiner/dukar/sängkläder som man inte använt på flera år kan man faktiskt slänga eller skänka till bättre behövande. För att inte tala om köksskåpen, plastbyttor från kinarestaurangerna som man får ris i... Varför diskar man dom och stoppar in i skåpen? Släng skiten!!

Ja som ni hör så har jag inte gjort något, men jag har sett till att det blivit gjort hos någon annan och det är inte illa ;)
Bara säg till så kommer jag, men jag kräver kaffe, för en Latte och en semla kan ni få ordentligt rensat, haha!

En sväng till Ica för att fylla på kylen, köpte med mig tulpaner hem. Det gör så otroligt mycket för ett hem med lite färska snittblommor så jag brukar försöka köpa hem med jämna mellanrum, sen har jag en sambo som är helt outstanding när det gäller att överraska med blommor :)

Har nyss pratat med min älskade lillebror på MSN... Han börjar bli stor nu och har idag lämnat in en ansökan till RIG i Umeå. Precis som om vi normala, småfeta människor ska fatta vad RIG är.. Nä jag fick såklart fråga, haha.
Riksinnebandygymnasiet. Hoppas han inte kommer in (smått på skämt och smått på allvar) det är alldeles för långt bort från oss och mamma... Men det är ju en dröm han har så det är tufft att söka tycker jag!

Nu ska jag läsa era bloggar och göra lite avtryck hos er!

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Bodil

Man har mer i skåpen än vad man verkligen behöver kanske därför jag har tre kartonger med köksgrejjer som jag inte vet var jag ska stoppa!



Tulpaner är fina men hemma hos mej blir det i såfall bara vita eller lila då det luktar minst jag är super känslig mot blomdofter =(



Ha en bra kväll! kramiz

2009-01-13 @ 16:15:00
URL: http://trollmammas.blogg.se/
Postat av: bloggpinglorna

fin blogg :) lycka till med bebisen!

2009-01-13 @ 16:22:03
URL: http://bloggpinglorna.blogg.se/
Postat av: Maria Östberg

Ja, tack för hjälpen ska jga kanske säga trots att du endast iaktog mitt städande :-)!!! Nu står 2 STORA sopsäckar här som ska på tippen haha. Skulle lätt få ihop 10 till men jag är för sparsam... Kram

Ps. Du var/är så fin med stormagen Ds.

2009-01-13 @ 16:38:24
Postat av: Anna-Karin

Ok, de var ju synd. Känner att jag skulle vilja göra nått mysigt nu så här på slutet. Så man kanske känner sig lite mer vacker och sund.



Jo, har ju lite grejer kvar att köpa, men sist när jag hade bestämt att jag skulle åka in och handla klart så var i stort sett allt jag skulle ha Slut snacka om jag att vart less... Så nu ska jag och mamma åka in och ha en mamma & dotterdag. Så då ska jag köpa de resterande sakerna. Men barnlåda utan tak men små snören är inköpt. Tim´s beskrivning på bilbarnstol=O)! Så söt. Plus att vi har beställt barnvagn så den kommer nog om 2 veckor tror jag.



Inte skulle du vilja träffas och ta en fika nån dag? Skulle vara roligt att träffa nån som oxå är gravid=O)!



Kram

2009-01-13 @ 18:35:54
URL: http://www.annakarin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0