Mörkt och kallt

Idag har det varit riktigt kallt ute, märkligt att det inte kan vara en jämn temperatur utan det kan skilja 20 grader från ena dagen till den andra....

Åkte till mormor och morfar imorse tillsammans med min mamma, vad jag menade i föregående inlägg var att mormor är duktig på att prata.... Och då menar jag verkligen att hon befinner sig på elitnivå.
Det tar liksom aldrig slut någon gång, hon pratar på om alla hon känner (som vi andra inte har en aning om vilka det är) men det är ju så sälan man åker dit, så man sätter sig tillbaka i soffan och låter henne gå igång. Sen måste man äta av alla 10 sorters kakor (idag var det faktiskt exakt tio olika), inte för att det gör mig någonting precis för jag är ju ovanligt kakglad av mig ;) Den sedvanliga berömmelsen över hennes verk brukar sluta med att man får såna kakor varje gång man träffas sedan, gärna några burkar med sig hem oxå.
I julas hade hon minsann stickat vantar till Marias barn och självklart så berömde jag dom och sa att det var sååå fina, nu har jag fått två par egna såklart :)
En spjälsäng fick jag med mig hem oxå, i mindre bra skick. Tyvärr har den hängt i ett uthus sedan 2005 vilket medfört att den sett sina bättre dagar. Ska måla den och kanske ha som reserv i stöde eller nåt.

Nu ska jag ta och sno ihop en middag, det blir fiskpinnar och potatis idag, mindre lyxigt :)
Imorrn ska jag in och göra glucosbelastningen, ska fasta från 19.00, inte ens vatten är acceptabelt, så 18,59 hetsäter jag ikväll ;) 

Här är ett flygfoto över mormors och morfars hus.....
skog, skog och mera skog..... 9 mil rakt in i skogen!

Kommentarer
Postat av: Titti

Åhå...Du har fått med dig kakor ;) Aldrig fel!! Rullrån...Det är gott...Ska nog ta å lära mig göra såna kanske... Kramar!!

2009-01-15 @ 17:19:14
URL: http://tittiolsson.blogg.se.
Postat av: madde&wilmer

men ååå vad gott med hemma gjorda kakorMUMS

2009-01-15 @ 17:40:14
URL: http://busprinsen.bloggagratis.se
Postat av: Lotta

Kakmonster, det är vi väl allihop, själv åt jag "slumpen" på K:s semla alldeles nyss, och jag som egentligen inte äter kolhydrater alls ;O)

2009-01-15 @ 20:17:43
URL: http://www.landsronningen.com
Postat av: Suzanne

Är det nån spec spjälsäng ni vill köpa?

Vi har annars en spjälsäng och skötbord som ska läggas ut på Blocket (när jag får fingrarna ur...=)).

Superfint skick på bägge!



KRAM

2009-01-15 @ 21:22:55
URL: http://snuzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0