Paj med skaldjur och sparris

Pajdag:

2 1/2 dl vetemjöl

75 g smör

3/4 dl Kesella lätt

Fyllning:
1 burk räkor
1 frp crabsticks
3 ägg
2 dl matlagnings grädde
1-2 msk dill
1 chili (finhackad utan kärnor)
Salt & peppar
sparris
riven ost

Blanda smör och mjöl till en grynig massa, blanda sedan ner kesellan. Låt degen vila i kylen i ca 20 minuter.
Kavla ut och lägg degen i en pajform.
Lägg skaldjuren i pajskalet och blanda samman övriga ingredienser och häll över.
Dekorera med sparrisen och strö över riven ost.
Grädda i 200 grader ca 20-30 minuter.
Låt pajen vila en stund innan serveringen!

Ät med sallad och en god dressing!



Dressingtips: 2 dl matlagningsyoghurt, 2 pressade vitlöksklyftor + lite dill, salt och peppar.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Låter kanonsmaskens, undrar om man kan göra den utan mjöl.

Måste prova, återkommer....



2009-02-09 @ 22:03:06
URL: http://www.landsronningen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0