Paj med skaldjur och sparris
Pajdag:
2 1/2 dl vetemjöl
75 g smör
3/4 dl Kesella lätt
Fyllning:
1 burk räkor
1 frp crabsticks
3 ägg
2 dl matlagnings grädde
1-2 msk dill
1 chili (finhackad utan kärnor)
Salt & peppar
sparris
riven ost
Blanda smör och mjöl till en grynig massa, blanda sedan ner kesellan. Låt degen vila i kylen i ca 20 minuter.
Kavla ut och lägg degen i en pajform.
Lägg skaldjuren i pajskalet och blanda samman övriga ingredienser och häll över.
Dekorera med sparrisen och strö över riven ost.
Grädda i 200 grader ca 20-30 minuter.
Låt pajen vila en stund innan serveringen!
Ät med sallad och en god dressing!
Dressingtips: 2 dl matlagningsyoghurt, 2 pressade vitlöksklyftor + lite dill, salt och peppar.
Låter kanonsmaskens, undrar om man kan göra den utan mjöl.
Måste prova, återkommer....