Namnförslag

Sitter nu i soffan med en kopp te och njuter av tystnaden i mitt hus.
A är på krogen med grabbarna och jag har ju varit på bio med min 16-åriga bror.
Filmen var rätt skoj och det var riktigt mysigt att görta nåt med Marcus för en gång skull.
Men det var troligtvis mitt sista biobesök med denna stora kropp iallafall. Jag får såå ont i ryggen av att sitta i dessa stolar så jag kan knappt koncentrera mig på filmen tyvärr.
Vad kan man mer roa sig med på helgerna då?? Bowling kanske :)

Nu sitter jag och letar efter namnförslag på nätet.... Hur kom ni på era barns namn? Med Lucas var det så självklart, han var en Lucas i magen hela tiden men det är inte så enkelt med detta barn... Sen är det ju omöjligt att hitta ett namn som alla tycker är fint, alltid någon som kommer rynka på näsan men det bjuder vi på isåfall.

Mamma har även "varnat" mig för att mormor är på väg till mig, tydligen tänkte hon komma i veckan. Innebär det att jag måste slänga fram lite virkade dukar nu?? Hon har alltid med sig massor med kakor iallafall och det är ju uppskattat!!

Nä men guuud vad jag gäspar.
Nu ska jag sova, John Blund kom visst förbi!

Kram och gonatt!

Kommentarer
Postat av: Anita

Jag hade Nicolina som tjejnamn men när hon kom ut var det en Josefin, ett namn jag aldrig tänkt på.Johannes hade jag hela tiden och det var en Johannes :-) När jag väntade barn nr 3 som jag tyvärr förlorade hade jag hur många namn som helst, haha, Elliot och Hugo var starka killnamn och så om det var en tjej skulle jag testa Nicolina igen :-) Annars en Julia för att inte bryta J-trenden :-)



Gonatt!!

2009-02-08 @ 00:19:58
URL: http://akh71.bloggagratis.se
Postat av: Lotta

Mina barn har fått namn efter div förfäder.

Matilda efter min morfars mamma

Oscar är min fars andra namn

Karolina min mormorsmors andra namn.

Även deras andra namn, här de "ärvt"

Inte enkelt det där :O)

Vad man än väljer så blir det ju rätt!

2009-02-08 @ 08:02:59
URL: http://www.landsronningen.com
Postat av: Titti

Aldrig lätt med namn...Man vill ju gärna att det är ett unikt namn som passar bebis såklart :) Fast jag har nog tyckt att när bebis väl är född så står det klart ganska fort vad den ska heta och det man tyckt innan stämmer inte alltid. Ni kommer säääkert på nåt bra,annars finns ju alltid Rulle ;) Fast är det en tjej kanske Rulla inte är så bra hahahaha.Ha en bra dag! Kraaam!

2009-02-08 @ 08:57:10
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: johanna

Hej hopp! Ja du, det där med namn, det är en riktig djungel. Men Hannes var bestämt redan innan han blev till. Eftersom jag jobbar inom förskola så förknippar man oftast namn med dom barn man har haft, men jag har aldrig haft en Hannes. Dessutom hette Seppos morfar Hannes och så är det ju liiite Johanna i det! ;o)

Japp, jag bor i Österström och vi hamnade här tack vare en biltur bara... Tyckte det var så vackert här och råkade kläcka ur mig att här kunde jag tänka mig att bo... Vips fick vi nys om detta hus och så köpte vi det för en struntsumma och jag trivs som fisken i vattnet här ute på landet!

Jag hade en trevlig kväll, men fick INGEN sovmorgon, då seppo har åkt på influensan... Och då fick jag den stora äran, precis som alla andra mornar, kliva upp och roa min lilla herre...

Näe dax att servera gröt!

Ha det bra och Kram!

2009-02-08 @ 09:18:14
URL: http://mumsans.blogg.se/
Postat av: -C-

Bowla inte! ;) Jag fick grymt ont i fogarna då jag som mellangravid (mot slutet) bowlade en gång.



Det kändes bra under tiden jag bowlade men AJ vad ont jag fick sedan. Du får ta och bli en bokmal, inta soffan om helgerna =p



Namn är så svårt..

2009-02-08 @ 12:17:39
URL: http://-c-.bloggagratis.se
Postat av: victoria

När jag väntade wirva och vi berättade vad vi tänkte för namn (Wirva elller Vilgot) var de vissa som berättade att de inte gillade namnen tex att Wirva var på tok för konstigt..

men idag är jag glad att vi inte lyssnade på dem även om Wirva är sur på mig för hon vill helst heta Tova lisa, hehe

det stod oxå på namnförslagslappen men det gillade inte min sambo.



Spännande det kommer att bli att få veta vad ni har namn när er bebis kommer.



Kram Victoria

2009-02-08 @ 13:18:20
URL: http://viret.bloggagratis.se
Postat av: Suzanne

Åh detta med namn...vilken djungel ;-)

När vi väntade Ida så visste vi ju inte att det var en tjej. Men vi sa fram till slutet att det endera var en Emelia eller en Theo. När det bara var nån månad vecka kvar av graviditeten och vi insåg att bäbisen skulle födas nångång runt midsommar så sa Ante att namnet Ida var ju fint.

När Ida sedan föddes kändes Emelia lite "hårt" och vi bestämde att hon skulle få heta Ida som tilltalsnamn och Emelia i andranamn.



När vi väntade Oliwer så visste vi från vecka 17 att det var en Lillebror.

Jag var fast besluten om att han skulle heta Alfred men Ante tvärvägrade det namnet.

När han sedan föddes så sa jag direkt: OLIWER ska han ju heta. Ante tyckte inte alls att det var fint, han ville ha Benjamin eller Casper. Fina namn det oxå tyckte jag, men han var en Oliwer =D Efter 3 veckor så sa Ida till grannen att Lillebror hette Oliwer och då fick det bli så =)



När vi idag pratar om detta här hemma så kan vi inget annat än skratta, klart att Ida är en Ida och att Oliwer är en Oliwer =)



KRAM gumman

2009-02-08 @ 13:34:03
URL: http://snuzen.blogg.se/
Postat av: Mia

Välj ett namn ni trivs med och bry er inte om om andra rynkar på näsan. Det är ju erat barn och ni ska ha ett namn ni tycker. Det tycker jag iallafall.

2009-02-08 @ 14:50:03
Postat av: Lotta

Även fast vi kommit fram till namn så vill man ju liksom få bebben först sedan syns det liksom vad den heter..=)

2009-02-08 @ 16:37:29
Postat av: Frun

Vi kör med släktnamn, jag gillar dessutom gamla och inte alltför vanliga. Vi har bestämt innan båda gångerna och är väldigt nöjda med Selma & Aron =)

2009-02-09 @ 09:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0