Panerad gratinerad fläskfilé
Idag ska vi äta nåt som är mycket gott,
som jag blev bjuden på av Lars o Lotta för mååånga år sen!
500 g fläskfilé
2 ägg
2 dl ströbröd
salt
svartpeppar
5 dl grädde
1½ dl chilisås
½ dl senap (typ Jonnys)
2 dl riven ost
Skär fläskfilén fri från hinnor och sedan i 1 cm tjocka skivor.
Banka ut skivorna lite och vänd de först i ägg och sedan i ströbröd.
Stek i smör, salta och peppra. Lägg sedan över i en gratängform.
Vispa ut stekpannan med grädde, chilisås och senap,
smaka ev av med lite mer salt och peppar.
Häll såsen över köttet och strö över riven ost.
Gratinera i 225 grader i ca 10-15 minuter.
Servera med ris och en grönsallad
Detta är verkligen gott!!!
Det ska jag testa! Kul med lite nya recept.
Du kanske har nåt bra recept på kola som blir mjuk?
Kram Victoria
Har gjort en liknande rätt tidigare jag med, sjuuukt gott!
Jag ville bara berätta att vinnaren i min tävling om en valfri väggtext är utsedd! Kika gärna in på bloggen för att se om det var just DU som vann =)
Ha en bra dag!
Detta blev vår middag idag och jag säger bara,herregud så gott det var!! Tack för tipset! =)
vilken rolig blogg du har , intressant att läsa ganska blandat , tack för receptet det kör vi på ikväll