Full fart

Har haft fullt upp hela morgonen och nu är jag helt slut...
Drog redan vid åtta in till stan för att vaccinera mig själv, där var ingen kö alls så det gick himla fort och smidigt. Så fort jag var klar där så åkte vi till BVC där Alfred fick sin spruta, var osäker ända tills sprutan satt i låret men nu känns det helt rätt!!

Kom hem och skulle göra mat till Alfred och upptäcker att vattnet är avstängt.... IRRITERANDE som bara den!!! Ringde MittsverigeVatten och fick beskedet att en ledning var avgrävd och att vi skulle bli utan vatten några timmar till.... Tack och lov så somnade prinsen ifrån maten och förhoppningsvis så har vattnet kommit åter när han vaknar, annars får han äta min risgrynsgröt på tub!

Jag fryser somen idiot.... Antingen så är det kallt som fasen i vår lgh (vilken jag inte tror) eller så är det sprutan som gör det. Återstår väl att se, nu ska jag faktiskt lägga mig och sova jag med, gäller att passa på när tillfälle ges ;)

JUST JA.... BVC-tanten (inte vår ordinarie) sa att Alfred skelade mycket med höger öga och att jag skulle hålla koll på detta. Är det någonting som ni (som träffar han live) sett eller lagt märke till?? Jag själv har aldrig sett det! Personligen så tror jag att det berodde på en tillfällighet, men vill såklart att det ska tas på allvar om han verkligen gör det!




Kommentarer
Postat av: Lakelander

Jag har aldrig tänkt på om han skelar. Hoppas ni får en bra dag och att du inte blir sjuk. Kram

2009-12-08 @ 12:09:56
Postat av: Mia

Jag har heller aldrig tänkt på det. Imorgon är det dags för Maddes spruta. Kram

2009-12-08 @ 12:15:24
Postat av: Carolina - Vinn ekotofflor från Ecoloco i min Julkalender idag!

Uscha, inte kul att frysa hemma... vet precis hur det är! Kram

2009-12-08 @ 12:25:24
URL: http://carolina1979.se
Postat av: ErikaÖ

Säkert sprutan som gör att du fryser...

2009-12-08 @ 12:29:29
Postat av: Maria Ö

Näää,har aldrig tänkt tanken: Men på sista kortat du lagt ut så kan man tyda en liiiiiiten skelning. Säkert bara en tillfällighet! Puss

2009-12-08 @ 12:29:44
Postat av: Camilla E Lindström

Snubblade in på din blogg, vilken sötnos du har!



Mvh Camilla, En mammas dagbok

2009-12-08 @ 13:09:53
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Anna-Maria

Jag frös av min struta jag med, sen kom febern men den varade bara en dag..



Jag har ju dock inte träffa sötisen men det är inget jag har reflektera över när jag har kollat på bilder, men brukar inte bebisar skela lite i början?



Oj, det visste jag inte, kanske man skall börja packa bb väskan.. =) Jag tror att våran lilla knodd kommer att komma tidigare än beräknat men den får gärna komma efter nyår.. Idag är vi i 32+2.. titi..



Hoppas ni snart har tillbaks vattnet och att du snart mår bättre..



Många KRAMAR

2009-12-08 @ 13:15:38
URL: http://finatapeter.blogg.se/
Postat av: Titti

Har jag aldrig sett.Han kan ju skela när han är trött kanske?? Då kan det ju vara jobbigt med blicken t.o.m för mig ;)

2009-12-08 @ 13:29:52
URL: http://livetpavischan.blogg.se/
Postat av: Pillargontanten

Han skelar ju lite på dina bilder, min Tilda gjorde det, och det ska tydligen rätta till sig runt 6 månader, håll koll, sätter man till åtgörder tidigt så brukar det bli bra, hon skelar lite fortfarande när hon blir trött, men klarar sig helt utan glasögon.

Min bror har samma fel, han gjorde de inget på, men upptäckte ett gravt synfel, för att ögat lagt av, när han var fyra....

Be om en remiss till ögon, så ser de direkt om nåt behöver göras :O)

Inget att vara orolig för, och jag har ju inte sett honom Live!

2009-12-08 @ 15:28:18
URL: http://pillargontanten.blogspot.com
Postat av: Tant Ulrika

Det gjorde Nils oxå då han var lill liten men det var ytterst ytterst lite o det växte lixom bort..vilket det vanligtvis gör då det är så lite så man knappt märker det så det är nog ingen fara på taket =)



Kram

2009-12-08 @ 15:28:40
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Anita

Min Johannes skelade kraftigt, så kraftigt att jag frågade på bvc, där sa dom att man inte skulle vara orolig för bebisar gör så och att man när dom blir större, ex 4 årskontroll, skelade han fortfarande då skulle dom kollat upp honom. Nu kan jag ju personligen tycka att 4 år är för långt och hade han fortsatt hade jag nog krävt en remiss till barn :) Men än tror jag inte du behöver oroa dig, du själv lägger ju inte märke till det medans Johannes ögon ofta pekade åt två håll :)Gick inte undgå att se. Min sons ögon är det inget fel på idag, varken med syn eller skelning :)



Kram!

2009-12-08 @ 15:41:18
URL: http://akh71.bloggagratis.se
Postat av: Kattis

Hej! Jag läser din blogg lite nu och då sen en tid tillbaka, då du var gravid.

Våran BVC-sköterska tyckte att vår yngsta dotter skela lite. Det är tydligen okej fram till 8 månader men hon var kanske 9 månader då. Så vi fick en remiss till Ögon i Hudiksvall. "Tanten" där sa direkt att inte är det nåt "fel" på henne. Hennes ena öga sitter ganska djupt liksom och då ser det ut som om hon skelar. Likaså med din son tycker jag, han ser ut att skela men jag tror inte han gör det. För om du kollar på ett kort på honom där blixten syns i ögat. Ligger de vita blixtrarna på samma ställe på båda ögonen så skelar de inte. Jag tycker de ligger lika på kortet som du la ut här.

Så oro dig inte i onödan, det gjorde jag. Om du ändå är orolig, be att få komma till Ögon-specialist.



Vi tog sprutan igår och jag har varit lika tveksam som du. Men visst har vi gjort rätt! Var frössen (Hälsingemål?) och hade ont i armen igår kväll.



Lång kommentar....



/Kattis

2009-12-08 @ 19:33:32
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Tusen tack för alla tips, råd och kommentarer

2009-12-09 @ 09:59:06
URL: http://tostberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0