Ingvar Kamprad

Idag har jag haft så otroligt tråkigt....
Satt i soffan och surade över att det inte fanns nåt kul att göra, meddelade även Abbe att jag vara nära att dö av uttråkning... Visst märks det att jag är 33 år ibland va??

Hur som helst så fick jag med mig karl på Stadium där vi köpte ett par fina nikeskor till mig, perfekt att ha i höst när jag ska promenera mycket! Det vart även en sväng in på IKEA där vi köpte bordet till Affes matstol, nu kan han ha ett berg av  leksaker framför sig =) Inne på lampavdelningen stog ingen mindre än IKEA´s grundare, Ingvar Kamprad. Fantiserade ett tag om att jag gifte mig med han och ganska snabbt fick ärva alla pengar... Men Affe och Abbe påminde mig snabbt om verkligheten igen, gick fattig vidare och betalde mitt krafs!

Affe har vart på ett underligt humör idag, han har som sagt hittat volymknappen på sin röst så nu skriks det minsann, av glädje. Jag var och letade en sak inne på ikea när Abbe och Affe satt en bit bort och den minsta av dom skrek för högan sky, de var omringade av tanter som gullade.... Märkligt det där, för inte blir jag omringad av karlar när Affe skriker!!

Nu ska jag hjälpa min blivande man (nääää, Abbe har meddelat mig att just giftermål inte riktigt är hans grej så det kan jag nog glömma) att göra mackor att ta med på mc-dagen imorrn!

Är vaninngt sugen på chips. Tror jag äter mycket av sånt nu bara för att jag vet att det snart är slut på kolhydratsfrosseriet, men jag ska ju inte börja förrän Affe äter lite mindre av mig och mer av allt annat. Under tiden så läser jag LCHF-recept som en annan idiot, men mycket gott finns det :)

Ska stålsätta mig från chipsen ikväll.....

Jag och prinsen =)





Älskar när man läser bok för honom =)

Kommentarer
Postat av: Titti

:) Män å deras stora leksaker ;) Syns i morrn! Kram!

2009-08-05 @ 20:15:51
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Coolt att du träffade Kamprad! =D Men tur att du inte friade... ;-)

2009-08-05 @ 20:57:49
URL: http://erikabergman.blogspot.com
Postat av: Nikita

jaa de är dyrt , men molos overaller är inte mkt dyrare än typ polarn å pyrets så den är inte så dyr för å vara märkes.. de enda som är "billig" är ju hms bävernylon .. dom är dock inte bra!

sen är de ju bra andrahandsvärde på molo me =)=)

2009-08-05 @ 21:06:21
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Suzanne

Sötaste lilla Affe!!

2009-08-05 @ 21:52:42
URL: http://snuzen.blogg.se/
Postat av: Nikita - mamma till Albin

2009-08-05 @ 23:13:03
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Nikita

det är nästa söndag, den 16:e kl 13.30

du kommer väl ? du kan säkert åka me madde hit om du inte hittar ?



haha å du ja känner igen mig i de me att dö av uttråkan , ja brukar göra de också.. medans daniel aldrig verkar lida av det.. karlar vetdu ;)

2009-08-05 @ 23:14:29
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag gjorde ju det sist i Matfors! :)

Men den här gången ska Maria få tävla honom, jag är inte upplagd för det helt enkelt!

2009-08-06 @ 21:17:44
URL: http://sgradin.blogg.se/
Postat av: Lina

Jahaaa, tycker han om böcker!!! Det måste vi prova. Någon favvosaga att rekommendera? Som jag skrev på facebook.. gillade att ses vi med. Sång eller sim tilsammans tycker jag det får bli! Kram

2009-08-06 @ 23:09:38
URL: http://liinaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0