Dagen idag!

Tjejen som skulle ha korgen köpte den utan att blinka, skönt med en mindre möbel som står och "skräpar" här hemma. Pengarna går oavkortat till mina syskonbarn i värmland eftersom det är deras korg.

Fick inte gå in på stora IKEA för Abbe utan höll oss på Birsta City. Träffade mycket folk idag som vi känner, Lina, Snuzen och stödefolk. Väldans trevligt faktiskt!!
Köpte två pyjamaser till Affe, två bodysar, ett par byxor och tre strumpbyxor till hösten/vintern. Nu är han lite rustad. Köpte även present till lilla Milian som nyss kommit till världen.
Åkte direkt från Birsta till Örjan o Linda för att spana in lilla underverket. Tänk att man redan glömt bort hur liten Alfred var när han föddes (Milian var lika liten). Min lilla klump såg helt plötsligt stor ut, haha!

När vi kom hem så ammade jag A och åkte för att storhandla mat UTAN barn och karl, I love it!!
Några tusen fattigare kom jag hem till en nysk*ten son som var nöjd och glad och inte alls hade saknat sin mamma under de två timmar hon var borta.... Längsta stunden hittills!!

Nu har jag röjt här hemma och imorrn får jag fint besök av vänner!

Just ja.... Mittnytt haffade oss utanför IKEA idag där vi blev intervjuad om svininfluensan, men de hade mage att klippa bort oss!!! Fräckt!! Jag som ville bli lokalkändis!


Sängen kallar!!!


SOV SÖTT


Kommentarer
Postat av: Titti

Jag tyckte väl att ni inte var med....De hade bytt ut er mot en gammal tant som var positiv till idén..Kan det ha varit därför tro? Diskriminering!!

Nu ska jag snart åka å hämta Hraffe :)

2009-08-04 @ 07:33:42
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: inger

du är redan lokalkändis

2009-08-04 @ 08:50:37
Postat av: Sunlinda

Jag tycker nog det verkar som du redan är lite lokalkändis genom din blogg.

Lycka till med LCHF när du startar. Jag kämpar på och lär mig massa nytt varje dag.Din syster får ha telefon support med mig. Ett tips; köp en bra kokbok i ämnet, det gjorde jag och där i finns lite basfakta och massa goda recept!

//Sunlinda

2009-08-04 @ 11:34:53
URL: http://sunlinda.blogg.se/
Postat av: Erika

Bortklippt alltså!!

Linslusen!!

2009-08-04 @ 15:10:41
Postat av: Suzanne

TACK själv gumman!

Det var verkligen roligt att komma bort o fika m dig, Madde och mina små söta kompisar ;-) Åh vad jag tyckte det var mysigt!! Säger som dig i sms:et, nu får det inte gå så lång tid till nästa gång!



Ser fram emot lite kort så jag får kpoiera till min egen blogg =) Jag hade ju inte till med att fota nåt idag, ville bara gosa jag ;-)



STOR KRAM

2009-08-04 @ 17:46:06
URL: http://snuzen.blogg.se/
Postat av: Suzanne

Äsch, vad galet jag skrev. Menade KOPIERA + att jag inte hade TID till att fota idag =)

2009-08-04 @ 17:47:27
URL: http://snuzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0