Åren går

I torsdags var vi på släktträff i Stöde, otroligt trevligt med alla (Pålle och Lelle saknades) samlade, god mat, grillat såklart och kanonväder =)

Igår hade vi lilla Tilde här, hennes föräldrar är på bröllop i stockholm. Det var en mysig dag, solen sken ju hela dagen så att man kunde vara ute och t.o.m springa lite naken. Tilde har alltid varit lite burdus med Alfred, men igår visade hon upp sin allra goaste sida och det var ett enda stort pusskalas. Men igår fanns det ingen storasyster här som hon behövde tävla om uppmärksamheten med!
Hennes gudmor Dessi hämtade henne på eftermiddagen.

Vi hade bjudit hem mina småsyskon på middag eftersom min mamma också är i stockholm, jag skulle hämta dom och de skulle få ta bussen hem till stan på kvällen, men det blev för jobbigt så vi åkte dit och bakade pizza hemma hos dom. Jag har alltid sett mina småsyskon (som är 16 o 17 år yngre än mig) som små, men igår slog det mig att det inte är små längre. Herregud, Marcus fyller 18 nästa år och får helt legalt börja dricka alkohol, köra bil och allt vet vad. Jag flyttade hemifrån när jag var 18 år. Det betyder alltså att mina småsyskon börjar bli vuxna.... Betyder det då att jag börjar bli gammal??? Jobbig insikt!

Idag kommer vi nog att besöka Stöde marknad en sväng, den blir tyvärr allt sämre för varje år men det hör liksom till att traska upp och ner i dessa leriga backar. Skam den som ger sig, snart kanske den drar lite folk och blir bra igen :)

Affe var uppe tidigt imorse, vid halv sex klev Albin upp med han. Efter lite lek, frukost och ett skönt bad så sover han nu gott i sin säng igen.

Nu ska jag hämta mitt kaffe och läsa mina favoritbloggar :)



Affe i famnen på pappas kusin Kalle ifrån Kinna


Faster Karin


Första ridturen blev på hunden Vito med viss assistans av farbror Mats


Kommentarer
Postat av: Pillargontanten

Åren går... Ja du är rolig du Therese, gammal? jag tyckte inte du såg speciellt gammal ut :O)

Släktträffen och umgänget med småsyskonen, verkar ju ha varit trevliga :O) Ha det goot, nu ska jag ut i solen, för den tittar fram här i Värmskog idag :O)

2009-08-01 @ 08:41:04
URL: http://www.pillargontanten.blogspot.com
Postat av: Titti

Inte är du gammal inte...Borde isf betyda att jag är uråldrig ;) Det går jag inte med på...Ha en härlig dag! Kram!

2009-08-01 @ 08:50:26
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Tack Lotta, tror nog att ni får solen idag för här syns den inte till!



Titti: Uråldrig är nog inte riktigt rätt ord ;) Måste ses snart!

2009-08-01 @ 08:55:16
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Titti

Jaa,det måste vi ABSOLUT! Jag längtar så efter gullungen å dig!! Är ledig till på lördag :( Sedan är det roliga slut...suck....Varför går alltid semestern så j-a fort???

2009-08-01 @ 15:25:14
URL: http://tittiolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0