lördag...

Japp, idag är det lördag och min bitterfitteperiod verkar vara över för den här gången!
Idag har jag varit i stallet och röjt som en idiot... Slet ut gummimattan i Follys box och skurade golvet under. Det var mer än behövligt kan jag berätta.
Maria Tärnis: Jag stal munskydd av dig för stanken när jag lättade på mattorna var inte att leka med, bara så att du vet liksom ;)
Sen träffade jag på den nya tjejen (Marita) som flyttar in i vårt stall idag, men världen är så liten... Det är tydligen min tremänning *haha*

Sen har det hänt något mer kul idag... Alla här vet hur mycket jag hatar facebook, men ändå så är jag medlem *knäppt men sant* Men hur som helst så har jag fått kontakt med min gamla goa vän Lotta igen, och nu visar det sig att hon är hemma i sverige på ett kort besök, så nu blir det till att våldsgästa henne innan tisdag då hon åker igen. Jag har saknat henne så mycket emellanåt, men hon bor ju i Ottawa! Har inte träffat henne på säkert 4 år...
 

Nu ska vi få besök av familjen Östberg/Parment som skall äta middag med oss, dricka lite vin och irish coffie *mumma*
Och så ska vi spela BUZZ

Så jag måste nog piffa till mig lite tror jag!!

C U

Kommentarer
Postat av: Titti

Jasså Lotta är i stan! Det var ju inte igår man hörde ngt om dem!! Simon måste ju vara stor nu!! Hoppas ni får en kul kväll!! Kraaam!

2008-01-05 @ 18:25:59
Postat av: Frun

Ett riktigt mysgöra det där och skura urin!=P

2008-01-05 @ 18:31:32
Postat av: Elli

Facebook är bra ibland =) Har oxå hört av gamla vänner via den sidan :) Hoppas allt är bra annars med dig! Hejsvejs!

2008-01-06 @ 04:36:09
URL: http://snigel.blogg.se
Postat av: Titti

Hade ni nå skoj igår då?? Här var det då lugna gatan med Lynley på tv ;) Nickan fick sovmorgon i morse ;) ända till 8...Hörs sen!! Kramelikram!

2008-01-06 @ 10:53:37
Postat av: Titti

Åhhhhhhh,kommer du å städar Hugo´s rum åt mig?? Fyyy vad 2 små grabbar kan göra .... Men de hade ju kul iallafall!!! Ha en nice kväll!!

2008-01-06 @ 15:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0