God morgon!

Åhh vilken sovmorgon jag har haft idag, helt underbart =)
Detta behövde min kropp!!
Törs jag skriva att Elin fortfarande sover men att väckning är påbörjad ;)
Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, ta det lugnt och slå in de sista julklapparna kanske.
En sväng inom Ica (trots att jag storhandlade igår) för att köpa tacotillbehör och mera frukt... Vi frossar i frukt här hemma!
Ska även skura av golven och gå upp till förrådet för att ta fram alla kläder/saker jag köpte till Lucas så att jag har någon koll på vad som finns och vad som bör handlas... Det är ju trots allt mellandagsrea om en vecka :)

Igår fick Elin ligga och känna på bebis när h*n sparkade och levde om, Elin har aldrig känt på något sånt tidigare och var väl smått äcklad, men ganska faschinerad ändå.
Hur har ni andra tänkt kring det där med gudföräldrar förresten?
Hade ni klart innan ni fick barnet vilka ni skulle vilja ha eller valde ni det innan dopet (ni som valt att ha gudföräldrar såklat). Till Lucas hade jag klart innan han föddes, det kändes rätt självklart att min bästa vän Titti skulle få vara det.
Denna gång känner jag mig rätt säker på att jag vill ha Elin som gudmor :)

Nu syns det ju så väl på magen när h*n sparkar, hela magen blir deformerad och det ser ut som en liten alien som vill ut :) Och det är en sådan aktivitet på detta barn jämfört med Lucas, han var så lugn och stillsam medans detta barn verkligen visar att den finns där :) Jag älskar denna känsla!!

Nä, nu ska jag sno ihop en smarrig brunch till oss i detta hus!

Ha en underbar dag!!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ja jag håller med, blev oxå förbannad över det!!!!! Dom andra hästarna håller ju på att kliva på honom/henne.

2008-12-20 @ 12:39:53
URL: http://sgradin.blogg.se/
Postat av: Maria Östberg

Ja, handla är nog på sin plats. Här finns ju "bara" 3 sopsäckar med kläder + allt annat som behövs + allt som inte behövs men som man tror behövs :-). Kom å hämta...

2008-12-20 @ 13:45:04
Postat av: Titti

:) Här finns d duplo som ska med dig hem i morrn!!! Å Elin må bli gudmor,men jag står FÖRST i barnvaktskön ;) Vad jag längtar!!!! Nää,nu:KAFFE!!!! Haft häcken full,trots pers.ass idag...

2008-12-20 @ 15:22:57
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Bodil

Jag har gudmödrar till mina flickor till Klara är det min moster som verkligen blommade upp när hon fick en del av Klara (hon har en svårt handikappad son) och jag har verkligen behövt den hjälpen hon givit mej. Johanna har ju Albins syster Katrin till gudmor en av mina bästa vänner. Ville skulle säkert också ha haft en men där blev det nöddop och det hanns aldrig med.



Vi har också en VÄLDIGT livlig krabat ingen av de andra har varit så här vild..



Oj vad långt det blev! Kramiz

2008-12-20 @ 15:28:10
URL: http://trollmammas.blogg.se/
Postat av: Titti

Usch så trist det blev när mamsen for....Ska sätta fart på degen till limporna... I dag var man en sugig mamma igen..Kom alldeles för tidigt och hämtade.Sur är bara förnamnet idag haha. Jaa,hur ska man göra för att alla ska bli nöjda å glada då?? Omöjligt??? Nä du nu måste jag sätta fart...

Ha en underbar kväll gumman! KRAAAAAMAR!!!!

2008-12-20 @ 15:53:17
URL: http://tittiolsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Min lillebror är gudfar till Oskar och det visste vi att vi ville redan när jag var gravid. Det kändes självklart och lillebror tog gärna på sig det "uppdraget". =)

2008-12-20 @ 17:19:18
URL: http://erikabergman.blogspot.com
Postat av: nikita

Vi har inga gudföräldrar till Albin, just för att vi inte kände att vi vet några som känns helt rätt.

Daniel tyckte att han systrar skulle få bli gudföräldrar/faddrar men jag anser att dom är ju redan fastrar åt albin och har lixom den relationen med honom att dom ÄR fastrar. jag tycker att en gudförälder ska vara någon som står än nära som INTE är släkt med barnet, inte så nära släkt såsom mormor, farmor eller moster faster, för dom är ju redan så nära släkt, åh svårt att förklara men du kanske förstår hur jag tänker?

2008-12-20 @ 18:55:53
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Andréa



Tjena :)

Varför inte bli medlem på GratisMakeup?

Genom att samla poäng (bl.a. genom att värva medlemmar och gå in på webbsidor) får du ett presentkort (värt 150:-) på Kicks eller Bodyshop! Det är bara att välja vart du vill handla gratis :)

Ytterligare anledningar till att bli medlem:



1) Om du värvar 2 personer som samlar minst 400 poäng, får du ett presentkort laddat med 75 kr! Om du värvar 2 personer som samlar minst 600 poäng var, får du ett presentkort på 100 kr.



2) Om just DU blir medlem nu så kanske du råkar bli medlem nr 200 000... och då får du kostnadsfritt ett presentkort på hela 5000:- att använda i valfri butikskedja!!! Fantastiskt va?



3) Bli medlem nu direkt, för alla medlemmar får nu en tidig julklapp. Alla som loggar in mellan 10:e-15:e december from. kl. 00.01 den 10 dec, tom. 23.59 den 15 dec, får hela 20 poäng av GratisMakeup!



4) Här är sidan med referens-foton, som visar att folk faktiskt får sina presentkort: http://gratismakeup.se/References.asp



Slutligen... klicka på denna länk för att bli medlem!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=139871



Puss

2008-12-20 @ 19:11:20
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: dessi

Vi valde att inte ha gudföräldrar,vi hade många tänkbara men tyckte det var svårt att välja ut, så vi hoppade över det istället.Vad mysigt att känna alla små rörelser i magen...ha en trevlig lö kväll!!

2008-12-20 @ 19:11:44
Postat av: Frun

Vi har varken döpt eller valt gudföräldrar till barnen, nåt måste ju Persan få bestämma å=)

2008-12-21 @ 18:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0