En dag i Stöde

Skulle åka till min kära farmor idag, men det blev förflyttat tills imorrn.
Så vi åkte till stöde istället och "firade" Abbes bror som fyllde 40 år och hans fru som blev hela 36 år gammal idag :) Grattis Mats och Karin!!
Efter det så tog vi och åkte till vår sons grav.
Planterade och gjorde fint där i början på sommaren men blommorna ville inte ta sig så nu fick det bli vita små stenar runt hans gravsten istället. Det belv såklart väldigt fint hos vår lilla prins!!
 <---- Lucas grav, delar den med sin farfar Harry

Har varit så himla trött idag... Sov dåligt inatt, gjorde ett försök till att sova med hårrullar i för jag ville vara lockig idag när jag skulle till farmor, men de gjorde så jäkla ont så jag plockade ut dom inatt *haha*
Det fick bli mitt vanliga hår idag, halv-vågigt och fult :(
Måste verkligen ta mig i kragen och gå till frissan snart....
 <---- Akut behov av en frisör

Åhh imorrn ska vi åka till Bergsjö, dels för att träffa farmor såklart men oxå för att mosters lilla charmtroll fyller 8 år. Och är man åtta år så behöver man få lite kalas trots att det hänt tråkiga saker i den övriga familjen!!
GRATTIS HANNA!!!



Kommentarer
Postat av: josefine

Kära vackra Therese!!!! Jag skulle bara dubbelkolla din stavning ( gör alltid det haha) på fl o så läser jag ja du vet ju vad jag läser, ÅÅÅÅ jag är LYCKLIG!!!
Till vad jag skulle skriva: du är så himla himla fin, köp värmespolar (babyliss) o sätt i då du sminkar dig i torrt hår o ta ut efter 15 min, vips PRINSESSA!!! Kan vara bra om du ska på en fin dejt hihi !
Lucas, lilla vän. Det gör mig så ont att det vi ser på bloggen är en vacker sten med hjärtan omkring. Det är så mycket kärlek som riktas mot dig kära Lucas, jag tänker på dig varje dag o din Mamma o Pappa är så lyckliga över att ha fått världens vackraste ängel. Men vet du vad? Jag ser igenom den stenen, du o din Farfar o nu också din Mammas farfar som äter jordgubbar i himlen, du sitter i knät o ler. Å mina tårar rinner för att jag så gärna vill se Theres din vackra starka MAMMA hålla dig i sin famn o le, ha din på knät o visa alla i hela världen det hon ser. En pojke med världens vackraste hår, ögon som gnistrar o munnen som ler. Du är så ÄLSKAD lilla vän!
Kram ifrån mig

2007-07-14 @ 23:40:22
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Suzanne

Hej gumman!!
Lucas grav blev som vanligt jättefin. Har aldrig sett nån ha stenar runtom stenen på det sättet, otroligt vackert o orginellt!!
Och vet du vad?? Jag tycker att du var jättefin på det kortet som du precis knäppt =) SÅ önskar jag att mitt hår kunde se ut! Nä, jag har ist en våg på ena sidan o 2 på den andra, det ser ju inte riktigt klokt ut!! haha
KRAM gumman!!
Beklagar verkligen eran farfars bortgång!! Men nu är han o leker med världens finaste Lucas!!

2007-07-15 @ 13:07:38
URL: http://www.snuzen.blogg.se
Postat av: Titti

Heeeeej!!! Hoppas ni får en skön semester! Det är ni värda!! Kraaaaaaam!

2007-07-18 @ 10:30:47
Postat av: Anna S

Gud va fint ni har gjort på Lucas grav!!!! kram

2007-07-19 @ 20:22:03
URL: http://lakelanders.blogspot.com
Postat av: Therese

Jag har det helt underbart på semestern:)

2007-07-21 @ 13:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0