Idag så är det dax!!

Japp, ikväll går färden mot Marocko....
Nattåget går  23.22 från sundsvall, ska bli skönt att åka tåg faktiskt. Man kan då sova, äta, kissa och gå hur mycket man vill. Dessutom så finns dt ju en risk för att det är skitväder när vi kommer hem igen och då vill inte jag sitta i en bil!!
Igår var Anna här och hälsade på mig :-)
Vi surade lite om juldagen och nyår, dagen då man ska supa sig full och umgås med sina vänner.
Jag känner verkligen inte för det (Jaaaaa, jag har blivit tråkig) så Anna och jag funderade på om vi ska ta med oss Saga och Emilia och dra till Naggen (Annas stuga). Hoppas kanske att det blir så, skulle vara mysigt!!

Jag har alltid varit världens festprisse, älsade att springa på krogen varenda helg och var given på Oscars dansgolv, men så blev jag ju gravid och allt krogande upphörde (konstigt va) och sen när jag förlorade Lucas så fanns det längre ingen längtan efter att få vara full och stå och hoppa på ett dansgolv. Dessutom så har jag inte kunnat hantera alkoholen efter Lucas. Det har alltid slutat med att jag har blivit för full och sen suttit och gråtit resten av kvällen/natten. Därav mitt beslut att inte hänga med på varenda jäkla party som anordnas.
Jag är absolut inte nykterist, jag älskar vin och goda drinkar. Men jag är så nöjd med att dela en flaska med en god vän och surra skit! Många tycker att jag är jättetråkig nu för tiden men det skiter jag högaktningsfullt i ska ni veta!!!

Så då har jag fått förklara för alla undrande om mina alkoholvanor!!

Nu längtar jag till solen och värmen... Åkte till stallet och släppte ut hästarna imorse och termometern visade -12 grader *brrr*

Nu ska jag fika varma mackor och ta en kopp te och kolla på en film tror jag. Packningen börjar bli klar oxå! Svårt att veta vad man ska åka i för kläder, det är minus 12 här och när jag kliver av så är det plus 24, inte allt för kul med jeans och vinterstövlar då :( Nä, det får nog bli klänning och leggings, för då kan jag ju bara rycka av mig leggingsen:) Shit vad smart jag är!!!!

image427   image428

Kommentarer
Postat av: ErikaÖ

Ha en bra resa....

2007-12-12 @ 08:44:10
URL: http://erikaostberg.blogg.se
Postat av: Maria

Hoppas att solen skiner på er varjre minut :-D!! Jag erkänner att jag är JÄTTEAVIS och skulle gäääärna åka med er! Och ang. alkoholen så håller jag med dig om att dte var roligare förr att dricka. Nu blir det bara jobbigt att vara bakis och ta hand om barnen. Vi kommer att sakna er. Puss & Kram

2007-12-12 @ 09:16:05
URL: http://mariaostberg.blogg.se
Postat av: Sofie

Ha en underbar resa och ta hand om er! Sola lite för bleka mig med :-) Kram

2007-12-12 @ 09:21:51
URL: http://sgradin.blogg.se
Postat av: Titti

:) Om du är tråkig...vad är då jag?? :) Hoppas ni får det varmt å skönt i afrika så man får bli avis över solbrännan när en annan ser ut som en alvedon ;) Kramar!!

2007-12-12 @ 10:22:06
URL: http://tittiolsson.blogg.se
Postat av: Fia

Å så härlig att få åka till värmen!! Hoppas att ni får en jätte härlig resa!!

2007-12-12 @ 12:12:41
URL: http://fialiljas.blogg.se
Postat av: Anna N

Visst vore det väl lite konstigt om man inte förändrades med tiden å =)
Hoppas ni får en toppenresa!

2007-12-12 @ 13:19:32
Postat av: elenor

Man åldras med tiden. Jag tycker inte alls det är roligt med sånt festande jag heller, roligare att umgås hemmavid med en goda vänner.
Ha det så trevligt på resan jag är riktigt avundsjuk ska du veta.
Nu får ni njuta av solen och värmen och inte tänka så mycket på vädret här ehmma och börja gruva er för den i onödan. Gör bara roliga saker och sola mycket så du är pigg när du kommer hem.

soliga varma semesterkramar

2007-12-12 @ 14:39:40
URL: http://www.ellas81.blogg.se
Postat av: Lotta W

Ååå, hoppas att ni får det bra!

2007-12-12 @ 18:14:41
Postat av: Dessi

Trevlig resa!!! jag är sååå avis :-) håller också med dig ang alkoholen det är faktiskt inte lika kul längre, tyvärr så tror folk att det är nåt fel för att man inte vill dans på bordet längre ;-) men visst kan
det va kul med en riktig fylla ibland men inte så kul att vara dålig typ en vecka efter :-)

2007-12-12 @ 22:25:21
Postat av: Suzanne

Känner igen detta m alkoholen.
Jag har druckit 2 ggr sen vi fick Oliwer. Båda ggr:na har jag gjort det REJÄLT men det finns inge som helst sug efter det längre.
Och sen känner jag igen det att inte kunna kontrollera... De första ggr:na efter Ida föddes så drack jag litegranna o sen satt jag o grät över allt det hemska som hände...

KRAM gumman o hoppas ni får det helt underbart utomlands!!! Hade MER än gärna gjort detsamma som er!!

2007-12-14 @ 10:01:33
URL: http://www.snuzen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0