Pasta med kyckling, spenat och soltorkade tomater
Brukar göra denna pasta men som en gräddig variant.
Nu är jag lite trött på gräddbaserade pastasåser så idag slog jag till på en smalare variant, och faktiskt mycket godare :)
1pkt Barilla Bucatini (ihåliga tjocka spagettisar)
2 kycklingfileer
1 burk soltorkade tomater
1 påse färsk babyspenat
1 röd chilifrukt
2-3 vitlöksklyftor
Salt och peppar
Koka pasta enl. anvisningar på paketet.
Strimla kycklingen och fräs i olja tillsammans med finhackad chili, vitlök och salt.
Häll på spenaten och låt den fräsa med så att den blir mjuk.
Klipp ner tomaterna och rör om!
Häll av pastavattnet, blanda samman pastan med kycklingblandningen. Häll över lite olja från tomaterna. Blanda och servera med vitlöksbröd och grön Pesto.
Enkelt, gott och fettsnålt!

Nu är jag lite trött på gräddbaserade pastasåser så idag slog jag till på en smalare variant, och faktiskt mycket godare :)
1pkt Barilla Bucatini (ihåliga tjocka spagettisar)
2 kycklingfileer
1 burk soltorkade tomater
1 påse färsk babyspenat
1 röd chilifrukt
2-3 vitlöksklyftor
Salt och peppar
Koka pasta enl. anvisningar på paketet.
Strimla kycklingen och fräs i olja tillsammans med finhackad chili, vitlök och salt.
Häll på spenaten och låt den fräsa med så att den blir mjuk.
Klipp ner tomaterna och rör om!
Häll av pastavattnet, blanda samman pastan med kycklingblandningen. Häll över lite olja från tomaterna. Blanda och servera med vitlöksbröd och grön Pesto.
Enkelt, gott och fettsnålt!

Kommentarer
Postat av: Victoria
Det receptet ska jag testa!
Trackback