Saffransbiscotti
Tog inte mer än tio minuter + tiden i ugnen!
Ska smaska i mig en nu snart =)

Saffransbiscotti av Leila Lindholm
Ingredienser
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft (om en vanlig ugn används, 200 grader).
2. Smält smöret tillsammans med saffranet, häll över i en bunke och rör ner äggen
3. Blanda i de torra ingredienserna och mandeln
4. Forma degen i tre längder och lägg dem på en plåt med bkplåtspapper.
5. Grädd i mitten i 25 minuter
Testa vettja, låt inte julbaket ta sån tid i år :)
Vad kul att du gillade dem :-)
Mmm de ser smaskens ut!
ser såååå gott ut
jag har gjort sånna ett par år i rad nu, som julklapp, och varje jul har jag stått och svurit över att dom alltid går sönder när jag ska skära upp dom, och att dendär jääääkla mandeln är så seg.
förra året sa jag till johan att han skulle påminna mig att jag aldrig skulle göra om detta, om jag skulle få för mig det.
och i år så står jag där igen, "men såååå farligt var det väl inte, kanske skulle försöka en gång till?". hehe
wish me luck, för jag ger mig nog på det i år igen...
TACK ska prova baka dom! :)
Dessa är ett par som återkommer hemma hos oss varje år, tänkte däremot hoppa över i år. Så därför kanske ja bjuder in mig själv o byter till mig en påse mot en sats saffransbullar utan jäst...