Flygande Jakob
Flygande Jakob, har inte ätit detta på säkert tio år utan att överdriva!

4 port.
1 grillad kyckling
1 pkt bacon
3 dl mellangrädde
1 dl Chilisås
1 dl cashewnötter (el jordnötter)
1 banan (den utesluter jag)
Cayennepeppar
Rensa och stycka upp kycklingen i bitar. Lägg i en ugnssäker form.
Klipp baconet i bitar och stek tills det blir knaprigt.
Strö över kycklingen.
Strössla över nötter och skivad banan.
Vispa grädden pösig och blanda ner chilisåsen och krydda med cayennepeppar.
Häll över kycklingen och in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
Servera med ris och sallad!

Före

Efter
Jag älskar flygande jakob! kom och hälsa på så ska jag fritera bananer åt dig också! =) Trevlig helg! Kramiz
Mumma! Sj har jag fått i mig Raclette....
Det var också gott. Jag äter ju inga som helst kolhydrater, så det fick bli, chevrégratinerade paprikor till, när resten av familjen ät potatisgratäng! Men jag klagar inte....
Flygande Jakob äter vi faktiskt lite då och då, både vi vuxna och barnen tycker att det är gott!
Fläskfilegrytan var verkligen god, tyckte även Ola ( maken )
Vi åt den till ugnsrostade grönsaker; potatis, rödbeta, svartrot, morot, röd lök,och paprika, jättegott som sagt
Hörde att Erika och du skulle ses nästa helg, då ska jag fota recept jag tycker funkar bra och skicka till dig som tack för inspiration
/ Marianne
Alltså,jag antar att vi ses hemma hos Maria nästa helg...? =) Ett litet förtydligande bara,så du inte tror att vi ska ha en dejt som du inte vet om. ;-)
mmm mums! det där är en klassiker hemma hos oss faktiskt, fredrik älskar det =)
hoppas allt är bra med er!
kram
Men gud va gott med Flygande Jacob! Undra om man hinner äta det innan måndag, för sen är dte kört på ett tag igen. Kram
ohh va gott!! Det var inte igår man åt det! Kram Victoria
Du är ju bara för skojig!!! Har aldrig sett en efterbild på mat förut=)
frun: nej den är lite ny ;)
Haha, gillar efter - bilden.
Jag älskar flygande jakob, det var lätt en av mina favoriträtter innan jag blev sjuk!